IGRALA JE FUDBAL, PUCALA IZ PIŠTOLJA, HTELA DA BUDE KRIMINOLOG, PA POSTALA VODITELJKA! Evo ko je Dea Đurđević: Jutros je doživela jezivu saobraćajku! Lekari se BORE da joj spasu RUKU! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

OTKRIVAMO

IGRALA JE FUDBAL, PUCALA IZ PIŠTOLJA, HTELA DA BUDE KRIMINOLOG, PA POSTALA VODITELJKA! Evo ko je Dea Đurđević: Jutros je doživela jezivu saobraćajku! Lekari se BORE da joj spasu RUKU! (VIDEO)

Stars -

Dea Đurđević, voditeljka "Jutarnjeg programa", jutros je doživela tešku saobraćajku na Voždovcu, kod bolnice "Dr Dragiša Mišović". Ona je jedna od omiljenih voditeljki u našoj zemlji. Veliku popularnost stekla je vodeći i "Novo jutro" sa Predragom Sarapom.

Rođena je u Beogradu 19. jula 1992. godine. Završila je Prvu ekonomsku školu, a potom i Fakultet političkih nauka, smer žurnalistika. Ipak, kako je i sama izjavila, mnogo je čitala romane Agate Kristi i želela je da bude kriminolog. Upravo zbog toga, ona je upisala i završila master studije na Fakultetu za državnu bezbednost.

foto: Printscreen RTS, Printscreen Prva TV, Printscreen Pink TV, Printscreen Instagram

Osim toga, Dea obožava streljaštvo, a u jednu streljanu u Beogradu ide godinama.

"Uvek sam izgledala kao žensko, a radila muske stvari. Kad sam bila mala nisam preskakala lastiš i igrala se sa barbikama, igrala sam fudbal i pucala sam iz pištolja. Mama je pucala ranije i ja sam htela da pucam, to mi je bilo sjajno. Išla sam na kik boks dugo i posle toga sam odlučila da moram da idem na pucanje jer to je baš antistres terapija. Dečko Mladen ima više isksutva u pucanju, ali se nikad ozbiljno nismo takmičili u tome", ispričala je jednom prilikom ona.

Iako Dea ima samo 27 godina, postala je poznato TV lice, a pre nego što se zaposlila kao voditeljka, radila je kao reporter sa terena dok su voditelji bili Jovana Joksimović i Srđan Predojević.

Inače, voditeljka je u višegodišnjoj srećnoj vezi sa kolegom Mladenom Mijatovićem, koji joj je svojevremeno za rođendan čak poklonio i zvezdu sa neba.

foto: Vladimir Šporčić, Printscreen Instagram

Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track