Najnovije vesti

OVO JE ČOVEK KOJI JE DEI ĐURĐEVIĆ POKLONIO ZVEZDU SA NEBA! Upoznali su se i zavoleli na poslu, a razlika od 20 godina im NIMALO NE SMETA! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

LJUBAVNA PRIČA

OVO JE ČOVEK KOJI JE DEI ĐURĐEVIĆ POKLONIO ZVEZDU SA NEBA! Upoznali su se i zavoleli na poslu, a razlika od 20 godina im NIMALO NE SMETA! (FOTO, VIDEO)

Stars

Dea Đurđević jutros je doživela stravičnu saobraćajnu nesreću na Voždovcu kod bolnice "Dr Dragiša Mišović". Voditeljka je išla na posao kao i svakog dana, jer je trebalo da vodi program sa Predragom Sarapom, međutim, doživela je udes, a njen kolega ju je video na licu mesta.

Najveću podršku pružio joj je višegodišnji emotivni partner, takođe novinar, Mladen Mijatović.

Dea Đurđević i Mladen Mijatović započeli su svoju ljubavnu priču krajem 2017. godine. Budući da su se upoznali na poslu, svoju ljubav su prvo krili od svih. Njihove poslovne sfere se pomalo i razilaze, ali imaju i nešto zajedničko. Mladen je zadužen za vesti iz hronike, dok Dea obrađuje svakodnevne teme u svojoj emisiji. Razlika u godinama, kako je i sama rekla, skoro da i ne postoji među njima.

"Apsolutno ne razmišljam o razlici u godinama. Tek kad neko priča o tome, setim se da je Mladen od mene stariji 20 godina. On je divan i uspešan, ostavren čovek. Njegove godine mi zaista ne smetaju", rekla je jednom prilikom Dea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on

Na početku veze ni Dea ni Mladen nisu komentarisali svoj odnos, ali kada se on učvrstio, progovorili su javno o svojoj ljubavi. Koliko je Mladen zaljubljen u svoju dragu svedoči i iznenađenje koje joj je spremio za 26. rođendan. Dea je tada sa oduševljenjem objavila da joj je dečko poklonio zvezdu na nebu, ali bukvalno.

Na društvenoj mreži Instagram voditeljka je tada podelila sa svojim prijateljima i fanovima poklon koji je dobila od Mladena.

foto: Instagram Screenshot

"Onaj osećaj kada ti ON skine zvezdu s neba! Ponosna vlasnica jedne zvezde u svemiru", napisala je Dea u opisu fotografija sertifikata zvezde koja nosi njeno ime.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on

Ona je komentarisala da li je činjenica da su oboje iz istog posla olakšavajuća, ili otežavajuća okolnost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on

"Prvo moram da kažem da je to i te kako pozitivna stvar. Zaista, novinarski posao nije kao svaki drugi, nemate radno vreme, i zato se Mladen i ja odlično razumemo. On razume kada ja moram da ostajem na sastancima i kolegijumima, pomeramo planove, a ja razumem kada se desi ubistvo pa i noću mora da se ide na teren. Bitna je tolerancija. Čak i u jutarnjem programu preplićemo posao, on se uključuje dok ja vodim", Deine su reči.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on

Svojevremeno je bila deo sajma venčanja i tada je ponela i prošetala u venčanici. Ipak, o svadbi sa Mladenom još uvek ne razmišlja.

"Svi se šale sa mnom da nam je vreme za svadbu. Sve u svoje vreme. Uživamo u ljubavi i kada se svadba desi, desiće se. Sve ide svojim tokom, neopterećeni smo. Neka ide svojim tokom. Desiće se i to. Ne žurimo pred oltar. Ja sam se i kao devojčica igrala pištoljima, tako da venčanicu nisam zamišljala", iskrena je bila Dea.

Budući da je Mladen Dei svojevremeno poklonio zvezdu, Dea je njega prošle godine iznenadila putovanjem na Šri Lanku i Maldive koje mu je poklonila.

Kurir.rs/Blic/Foto: Instagram screenshot

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...