TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U FUTOGU: Napio se u kafani pa pregazio ženu
Foto: Slađana Stojanović

JEZIVO

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U FUTOGU: Napio se u kafani pa pregazio ženu

Crna Hronika -

Vesna Brkić (52) iz Futoga poginula je u utorak uveče, kada je na nju dok je vozila bicikl u Ulici cara Lazara, automobilom "BMW" naleteo Boris Balać (31), koji je potom pobegao. Balać je posle nesreće otišao kući, ispričao ocu da je ubio ženu i nestao bez traga, ali je nekoliko sati kasnije pronađen i uhapšen.

Kako saznajemo, tragedija se dogodila oko 20 sati kada se Vesna biciklom vraćala s posla.

Strahovit udarac

- Vozila je svojom, desnom stranom. Kod Poljoprivredne škole na nju je velikom brzinom naleteo crni "BMW", koji je u tom trenutku obilazio automobil ispred sebe. "BMW" je išao brzinom većom od 100 na sat. Udarac je bio strahovit, a nesrećna Vesna odletela je 10 metara dalje. Njene stvari, ceger i hleb, koji je prethodno kupila razleteli su se po putu. Prizor je bio zastrašujuć - kaže naš sagovornik. Prema njegovim rečima, osumnjičeni Balać je pre nesreće satima bio u kafani sa društvom i pio je alkohol. - Jedan drug ga je zamolio da ga odveze kući, a Boris mu je rekao da ne može jer je pijan. Međutim drug je navaljivao, rekao mu je: "Ma hajde, šta ti je? Kao da me do sada nikada nisi vozio u takvom stanju". Boris je na kraju pristao da ga odveze uz opasku da će se brzo vratiti u kafanu da nastavi da pije - prepričava izvor.

x 52 godine imala je nastradala biciklistkinja x 10 metara letelo je telo Vesne Brkić x 100 kilometara na sat bila je brzina "BMW-a"

Otac dovezao kola

Očevici jezive nesreće ispričali su da se "BMW" nije zaustavio kada je pokosio biciklistkinju, već je nastavio da vozi. - On je otišao kući i rekao svom ocu šta je uradio, a zatim se dao u beg. Šokirani otav je odmah seo u automobil i odvezao ga na mesto nesreće. Tamo je već bila policija i čovek im je ispričao da je njegov sin skrivio nesreću i da ne zna gde je on, jer je otišao od kuće - prepričava očevidac i daodaje da je otac policajcima dao sve neophodne podatke o svom sinu. - Balać je tek juče ujutru pronađen i uhapšen. Cele noći se krio, ali je policija uspela da mu uđe u trag - kaže sagovornik. Poznanici porodice Balać kažu da je uhapšeni Boris ranije bio problematičan. - U poslednje vreme je bilo priče da se smirio i da je počeo da radi sa ocem. Njegov otac je mnogo dobar čovek, pošten i vredan - kaže poznanik.

Ostavila muža i sina Vesna radila dva posla Nstradala Vesna Brkić iza sebe je ostavila supruga i sina (25), a komšije za nju imaju samo reči hvale. - Bila je divna ženica. Radila je dva posla - pre podne je kod privatnika pravila baletanke, a posle podne je radila u jednoj trgovinskoj radnji. Ona je bila božje stvorenje. Dobra majka, supruga, domaćica i komšinica. Njen muž i sin skrhani su od bola. Ne mogu da veruju šta ih je snašlo. Velika tuga ih je zadesila - ispričala je Vesnina komšinica.

(Kurir.rs/Slađana Stojanović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track