ŠOK! MASKIRANI PLJAČKAŠI SU ZAPRAVO POLICAJCI: Uhapšena dva policijska službenika iz Pančeva zbog pljačke pošte kod Jagodine
Foto: Shutterstock/Ilustracija

brzo uhvaćeni

ŠOK! MASKIRANI PLJAČKAŠI SU ZAPRAVO POLICAJCI: Uhapšena dva policijska službenika iz Pančeva zbog pljačke pošte kod Jagodine

Crna Hronika -

JAGODINA - Policijska uprava u Jagodini saopštila je večeras, da je rasvetljeno razbojništvo izvršeno jutros u pošti u Bagrdanu, kod Jagodine, kao i da su uhapšeni razbojnici, koji su - policijski službenici iz Pančeva.

Kod njih je policija pronašla opljačkani novac i pištolje za koje se sumnja da su korišćeni u izvršenju krivičnog dela.

"Brzom i efikasnom akcijom pripadnici MUP Jagodine u saradnji sa Policijskom upravom u Kragujevcu, rasvetlili su krivično delo razbojništva izvršeno jutros u 8:30 sati u pošti u selu Bagrdan kod Jagodine i uhapsili policijske službenike S.P (35) i S.J (29), obojica iz Pančeva", stoji u saopštenju.

"Postoje osnove sumnje da su S.P i S.J. maskiranu ušli u poštu i od radnice, uz pretnju pištoljima uzeli oko 800.000 dinara. Policija je prilikom pretresa kod njih pronašla novac, kao i pištolje za koje se sumnja da su korišćeni u izvršenju krivičnog dela", navodi se u saopštenju.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track