Najnovije vesti

OVAKO SU IZGLEDALE 4 GODINE ROBIJE MARKA MILIĆEVA: Dobio je dete, hteo da se ubije a onda poslao pismo objašnjenja
Foto: Zorana Jevtić

slučaj kantrimen

OVAKO SU IZGLEDALE 4 GODINE ROBIJE MARKA MILIĆEVA: Dobio je dete, hteo da se ubije a onda poslao pismo objašnjenja

Crna Hronika

Marko Milićev, koji je 2014. izazvao saobraćajku u kojoj je poginuo Luka Jovanović (21), izašao je iz zatvora nakn odslužene kazne ali njegov slučaj je ostavio nekoliko misterija. Jedan od njih je ko je bio vlasnik "kantrimena-ubice" kojim je udario mladića, gde je završilo vozilo, kao i ko mu je pomogao u bekstvu i skrivanju pre nego što je uhapšen u Kini.

Milićev nije otkrio ko je vlasnik "kantrimena".

Inače, on je dobio ćerku dok je bio u zatvoru tri dana pre treće godišnjice nesreće a njegova supruga je ostala trudna upravo dok je on bio u zatvoru, pošto je iimao pravo na posebne uslove. Milićev je tražio uslovni otpust zbog bebe, ali je odbijen a onda je poslao otvoreno pismo javnosti u kojem je objasnio da je saobraćajna nesreća "splet nesrećnih okolnosti i da nije samo njegova greška".

"Sve što sam imao da kažem vezano za saobraćajnu nesreću rekao sam na sudu. Jedina osoba s kojom mogu da razgovaram na tu temu je gospodin Bojan Jovanović, otac Luke Jovanovića, zato što je sudbina s lakoćom mogla da postavi mog oca ili nečijeg drugog na njegovo mesto. Činjenica je da su te kobne noći načinjene mnoge greške, ne samo s moje strane, i da je splet nesrećnih okolnosti doveo do saobraćajne nezgode u kojoj je Luka nastradao", napisao je Milićev.

On je dodao da je to samo jedna od 600 nesreća koje se godišnje dese a da je od svega "napravljen nekakav štampani rijaliti šou u kome je sve dozvoljeno"

"Luke više nema, i to je teret koji ću ja nositi zauvek. Želim javno da se izvinim svima. Na prvom mestu Lukinoj porodici i prijateljima, zatim posrednim i neposrednim učesnicima u ovoj nesrećni, kao i onima koji su nedužni i bez ikakvog razloga uvučeni u nju", napisao je Marko Milićev.

Zanimljivo je da je Milićev bio uhapšen nekoliko dana nakon što je napravio saobraćajku u kojoj je poginuo Jovanović ali zbog drugog dela. Policija ga je tada pustila nakon saslušanja.

Milićev je pokušao u januaru 2015. godine pokušao da se ubije u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu. On se tada, kako je Blic pisao, posekao žiletom po ruci, ali su mu povrede brzo sanirane.

Milićev je bio u teškom psihičkom stanju nakon hapšenja a na suđenju je ispričao kako je na vestima čuo za pogibiju Luke Jovanovića ali je odlučio da se ne prijavi policiji.

Dugo se nagađalo šta se desilo sa "kantrimenom", koji je vozio Milićev. Prema nekim pretpostavkama, nakon nesreće ga je odvezao u jednu privatnu auto-garažu, u kojoj je rastavljen na delove, a delovi koji nisu mogli da se rasparčaju je zapaljen.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track