MILIĆEV JE DANAS IZAŠAO, A JA SUTRA IDEM SINU NA ZADUŠNICE! Potresna ispovest oca poginulog Luke (21)! PLAŠIM SE DA ISTINU NIKAD NEĆU SAZNATI
Foto: Marina Lopičić

EKSKLUZIVNO

MILIĆEV JE DANAS IZAŠAO, A JA SUTRA IDEM SINU NA ZADUŠNICE! Potresna ispovest oca poginulog Luke (21)! PLAŠIM SE DA ISTINU NIKAD NEĆU SAZNATI

Crna Hronika -

Bojan Jovanović, otac tragično stradalog Luke Jovanovića (21), povodom izlaska Marka Milićeva na slobodu, izjavio je za Kurir da su od prvog dana znali datum kada će izaći i da je jedino dobro da to nije bilo ranije.

"Šta da kažem, on je danas izašao, a ja sutra idem sinu na zadušnice. Inače, nikakav osećaj nemam, rano je još. On je tek izašao a ja još sabiram utiske. Nisam znao ni da je postao otac, eto sad ima i dete", počinje svoju ispovest neutešni otac.

foto: Beta, Printscreen

Na pitanje da li bi voleo da se sretne sa Milićevim i da razgovaraju u četiri oka, on kaže da to ništa ne bi promenilo.

"I da se vidim i da se ne vidim, to ništa ne menja. Plašim se da ništa novo neću saznati, a mene interesuje istina, da li je zaista on vozio i čiji je bio automobil. Inače, što se izlaska tiče, on je odležao kaznu ako je kriv, a sve ostalo njemu na dušu. Boli nas što se slučaj zove Kantrimen, a stradao je mladić Luka koji je brat, sin i prijatelj", dodaje Jovanović.

Sličnog mišljenja je i maćeha Sanja Jovanović, koja gubi nadu da će istinu ikada saznati.

"Svaka naša izjava vezano za Milićeva i taj slučaj otvara stare rane, a ostaje automobil kao tajna koju nikad nećemo saznati. Naša bol ostaje dok smo živi. Sumnjamo da će nešto novo doneti njegov izlazak", rekla je Sanja.

(Kurir.rs/J.Rafailović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja