ČUO SE SA NEBOJŠOM (26) SAMO NEKOLIKO SATI PRE NEGO ŠTO JE NESTAO! Ispovest najboljeg druga i kuma mladića koji je pronađen mrtav pored puta
Foto: Privatna Arhiva

svi u šoku

ČUO SE SA NEBOJŠOM (26) SAMO NEKOLIKO SATI PRE NEGO ŠTO JE NESTAO! Ispovest najboljeg druga i kuma mladića koji je pronađen mrtav pored puta

Crna Hronika -

Dragoslav Racić, kum ubijenog Nebojše Karana (26), čuo se sa njim samo nekoliko sati pre nego što je nestao, a kasnije i pronađen mrtav pored puta sa ranama od metka na glavi i grudima.

"Nebojšina smrt je šok za sve nas. Čuli smo se tog dana kada je nestao i ništa nije slutilo da je u nekom problemu ili da se dešava nešto neuobičajeno, čak smo se dogovarali da dođe kod mene u Čelarevo da poseti mog sina i suprugu kad izađu iz porodilišta".

- Mi smo se tog dana čuli oko 13 sati. Normalno smo razgovarali, pohvalio mi se da je prestao da puši. Dogovorili smo se da se vidimo, da me poseti u Čelarevu kada mi supruga i tek rođeni sin izađu iz porodilišta. Da je imao neki problem siguran sam da bi mi rekao, stvarno ne znam šta da mislim - priča vidno zbunjen i uznemiren Dragoslav, koji Nebojšu poznaje od malih nogu i kog je, zbog njegove dobrodušnosti i čestitosti, uzeo za kuma.

Tragali za njim 3 nedelje
Tragali za njim 3 nedeljefoto: nestalisrbija.rs Printscreen

Njih dvojica su odrasli zajedno, a Dragoslav se kasnije preselio u Čelarevo. Međutim, ni ta distanca nije zahladnela odnose između dva drugara iz detinjstva, koji su svoje prijateljstvo na kraju krunisali kumstvom.

- Čuli smo se redovno i siguran sam da bi mi se obratio da je imao neki problem. Ako ne meni onda sigurno bratu Nemanji ili ocu Siniši i majci Radmili. Oni su divna, poštena porodica koja ima otvoren odnos i razgovara o svemu. To je samo još dodatno povećalo ovaj šok u kom smo sada posle svega... Nadao sam se da ćemo ga na kraju pronaći živog i zdravog ali... - priča Dragoslav.

Nebojša Karan (26) iz Sombora, koji je nestao 9. februara, pronađen je 26. februara mrtav na njivi na putu Sombor - Subotica u mestu Obzir. Utvrđeno je da je Karan ubijen sa dva hica iz vatrenog oružja.

foto: Printscreen/Nestali Srbija

Kako nezvanično saznajemo, telo mladića pronašao je meštanin Obzira na napuštenom salašu, udaljenom nekoliko kilometara od njegove rodne kuće.

Motiv nejasan

- Prolaznik ga je zatekao na leđima. Na glavi i grudima je imao rupe od metka. Na osnovu starosti povreda, sumnja se da je Nebojša ubijen istog dana kad je i nestao, te da je skoro tri nedelje mrtav ležao u travi - kaže naš izvor. Podsetimo, porodica Nebojše Karana je još 9. februara prijavila njegov nestanak, tvrdeći da je tog dana izašao iz kuće, lagano obučen i bez mobilnog telefona.

- Policija traga za ubicom ili više njih. Takođe, utvrđuje se i motiv jezivog zločina. Zbog toga se proveravaju svi kontakti ubijenog. Navodno postoje neke sumnje da je bio u dugovima, ali to još nije potvrđeno - kaže izvor i dodaje da policija proverava da li je Karan ubijen na nekom drugom mestu, pa kasnije donet i bačen.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track