NEBOJŠU UBIO TRAKTOR, SIN I ŽENA GA NAŠLI MRTVOG: Obrađivao vinograd, pa poginuo!
Foto: M. S.

Stravična tragedija kod Niša!

NEBOJŠU UBIO TRAKTOR, SIN I ŽENA GA NAŠLI MRTVOG: Obrađivao vinograd, pa poginuo!

Crna Hronika -

Nebojša Kocić (57), meštanin sela Suvi Do kod Niša, poginuo je u subotu u svom vinogradu kada se traktor kojim je upravljao prevrnuo i prekleštio ga.

Nebojšine komšije, prijatelji i rođaci i dalje ne mogu da veruju da ga je poklopio i ubio traktor koji je malo veći od freze.

Zlo se dogodilo

- Kada zlo hoće da se dogodi, ono se dogodi. Reč je o malom traktoru firme "Toma Vinković", koji je visok negde do struka - komentarišu meštani ovog sela.

Nastradali čovek je ovim traktorom oko 13 sati krenuo da obrađuje svoj vinograd. Kada su ga supruga i sin našli ispod traktora, pozvali su Hitnu pomoć, koja je mogla samo da konstatuje smrt.

Ljudina

- Neša je bio ljudina od čoveka i to je stvarno slučaj kada đavo umeša prste. Supruzi je bilo sumnjivo što se ne vraća iz vinograda, pa ga je prvo zvala telefonom, a potom je otišla da ga potraži. Našla ga je ispod traktora. Nakon toga je pozvala sina, koji je sam podigao mašinu da bi izvukli oca, ali na nesreću, on je izdahnuo - priča komšija, koji kaže da je Neša bio radan čovek i da je taj vinograd posebno negovao.

Poginuli Neša Kocić bio je radnik JKP "Medijana", a njegove kolege su se preko društvenih mreža oprostile od njega, a po tim objavama se vidi da je bio izuzetno dobar drug i kolega.

Sahranjen juče Bio je pun vrlina

Nebojša Kocić sahranjen je juče na groblju u naselju Brzi brod. Na večni počinak su ga, pored članova porodice, komšija i prijatelja, ispratile i brojne kolege.

- Bio je pun vrlina. Kada bih birao od 1.200 radnika "Medijane" po ljudskosti, Neša bi bio u prvih deset. Eto, toliki je bio čovek - kaže Bratislav Vučković, njegov kolega.

(Kurir.rs/M. S./ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track