Suspendovan policajac zbog šamaranja devojke

Suspendovan policajac zbog šamaranja devojke

Crna Hronika -
Identifikovan je policijski službenik na koga se pritužuje Jovana J. - radnik Policijske ispostave za dežurstvo i intervencije Milan K.

KRAGUJEVAC - Načelnik Policijske uprave u Kragujevcu doneo je rešenje o privremenom udaljenju policajca Milana K. iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije do okončanja disciplinskog postupka, pošto je Jovana J. iz Kragujevca u ponedeljak prijavila da ju je 14. jula, oko 19,30 sati, uniformisani policijski službenik ošamario ispred zgrade u ulici Lepenički bulevar.

Po pritužbi Jovane J. utvrđeno je da je policijska patrola intervenisala po pozivu zaposlenih u supermarketu Idea, koji se nalazi u prizemlju stambene zgrade ispred koje je prijavljen incident.

Identifikovan je policijski službenik na koga se pritužuje Jovana J. - radnik Policijske ispostave za dežurstvo i intervencije Milan K, saopštila je Policijska uprava Kragujevac.

Ukoliko budu utvrđeni elementi prekršajne ili krivične odgovornosti, protiv njega će biti preduzete sve zakonske mere, stoji u saopštenju.

Policijska uprava žali zbog incidenta i preduzeće sve da ne naruši partnerske odnose i poverenje koje policija ima kod građana Kragujevca, dodaje se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track