FALSIFIKOVANIM PAPIRIMA PRODAVALI STANOVE ČIJI SU VLASNICI PREMINULI: Uhapšeni prevaranti u Beogradu, a to im nije prva prevara!
Foto: Profimedia

sramno

FALSIFIKOVANIM PAPIRIMA PRODAVALI STANOVE ČIJI SU VLASNICI PREMINULI: Uhapšeni prevaranti u Beogradu, a to im nije prva prevara!

Crna Hronika -

Darko Ž., Aleksandar L. i Dejan N. uhapšeni su zbog sumnje da su počinili krivično delo prevare i falsifikovali papire za stan na Novom Beogradu čija je vlasnica preminula.

Kako Kurir saznaje, uhapšeni su osumnjičeni da su načinili falsifikovanu dokumentaciju i uknjižili stan pokojnice na ime Dejana N.

- Uhapšena trojka je deo grupe protiv koje se već vodi postupak pred specijalnim tužilaštvom zbog sumnje da su falsifikovanom dokumentacijom prodavali stanove čiji su vlasnici preminuli. Pored ove trojice, uhapšen je i Dragan Negovanović, koji je sklopio sporazum sa tužilaštvom, a koji je uhapšenoj grupi pravio falsifikovane papire - kazao je izvor Kurira.

On dodaje da je Negovanović sporazumom osuđen na šest meseci zatvora uslovno, sa rokom provere od dve godine. Ostali uhapšeni su negirali krivicu na saslušanju i tužilaštvo je od nadležnog suda zatražilo da im se odredi pritvor.

(Kurir.rs/I.M./Foto:Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track