Najnovije vesti

VOĐE ŠKALJARACA SE OPROSTILI OD UBIJENOG OCA: Tvoja smrt danas je probudila ono što sam godinama umirivao u sebi! SVAKO ZNA ŠTA MU JE ČINITI
Foto: Marina Lopičić

dali dve čitulje

VOĐE ŠKALJARACA SE OPROSTILI OD UBIJENOG OCA: Tvoja smrt danas je probudila ono što sam godinama umirivao u sebi! SVAKO ZNA ŠTA MU JE ČINITI

Crna Hronika

Sinovi Jovan i Igor oprostili su se od oca Veselina Veska Vukotića (57) koji je likvidiran u nedelju ispred svoje kuće u Kotoru.

 

Naime, oni su dali čitulje u jednim novinama, svako po jednu stranu. Jovan se od oca oprostio iz zatvora, dok se njegov brat Igor i dalje nalazi u bekstvu. Braća se inače spominju kao vođe "škaljarskog" kriminalnog klana.

 

- Ponestalo mi je reči! Nismo stigli da se oprostimo pred tvoj večni odlazak na junačko Čevo. Tvoja smrt danas je probudila ono što sam godinama umirivao u sebi. Svako zna šta mu je činiti. Obraz ćemo sačuvati kako si nas učio celog života, a život je prolazan - navodi sin Jovan, koji trenutno izdržava kaznu zatvora u Beogradu.

 

"Poslednji pozdrav ocu. Ne dadoše nam da se poslednji put oprostimo pred tvoj vječni odlazak na jučanko Čevo. Dostojanstveno si živio, uzdignute glave koračao i uvijek nam govorio da je život prolazan, a obraz večno traje. Nećemo te nikad iznevjeriti. Počivaj mirno i spokojno pored Serdara i Vojvode koji krase istoriju naše familije. Tvoj Jovan", takođe su reči Jovana, ali u drugim novinama.

 

foto: Printscreen

 

Na sličan način oprostio se i njegov brat Igor.


"Moram da te pozdravim poslednji put na ovakav način, Oče moj, uzdanice, dobročinitelju, junače moj!!! Zapamti da nas niko ne može razdvojiti, nikad! Počivaj mi u našem miru Čevskom, sa braćom svojom! Neka ti je vječna slava i hvala ti! Voli te beskrajno tvoj sin Igor", napisao je negde iz bekstva.

 

Ubistva roditelja visokokotiranih članova ovih klanova nisu nepoznanica. Pre dve godine, i dalje nepoznate osobe ubile su u Herceg Novom 66-godišnjeg Nika Roganovića čiji sin Duško, važi za osobu blisku kavčanima, a koji je tri meseca ranije povređen u eksploziji bombe.

 

(Kurir.rs)

 

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...