NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA POTRESLA TREBINJU:Mladoženja poginuo na dan svog venčanja!
Foto: Printscreen/Facebook

užas

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA POTRESLA TREBINJU:Mladoženja poginuo na dan svog venčanja!

Crna Hronika -

Marko Anđelić (32), koji živi i radi u Beogradu, izgubio je život u saobraćajnoj nesreći kad je automobilom razvozio svatove

Marko Anđelić (32), koji živi i radi u Beogradu, poginuo je u rodnom Trebinju, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između subote i nedelje, kada je razvozio svatove sa svoje svadbe.

Prema nezvaničnim informacijama, udes se dogodio oko jedan sat iza ponoći u naselju Mokri dolovi, a četvoro saputnika nesrećnog Anđelića teže je i lakše povređeno.

Zakucao se u zid

- Nesreća se dogodila kada je mladoženja posle svadbe krenuo da razvozi goste "alfa romeom". Na novoizgrađenoj obilaznici najverovatnije nije skrenuo levo, već je nastavio pravo i zakucao se u zid. Anđelić je na mestu ostao mrtav. Volan mu je smrskao grudni koš. Njegova saputnica, državljanka Srbije Dragana P., i Marko P., teško su povređeni, dok su Vladan Ć. i Vuk M. zadobili lakše povrede - rekao je naš izvor.

poginuo na dan svadbe
poginuo na dan svadbefoto: Printscreen/Facebook

Kako su saopštili iz bolnice, Dragana P. nalazi se na intenzivnoj nezi jer ima nagnječenje grudnog koša i nogu, dok Marko P. ima iščašenje kuka i smešten je na hirurgiji.

- Pacijentkinja je stabilno, ali ima brojne prelome i iščašenje zgloba, ali je svesna. Njeno stanje se prati da ne bi došlo do unutrašnjeg krvarenja. Ostali pacijenti su dobro, a Vuk M. čak nije ni hospitalizovan - kazali su iz trebinjske bolnice.

Svi bili veseli

Stanovnici ovog naselja kažu da je obilaznica na kojoj je mladoženja nastradao izgrađena pre mesec dana.

- Nisam čula kad se nesreća dogodila, jer sam bila spustila roletne i pojačala televizor. Međutim, kada sam ujutru izašla, videla sam da se dogodio udes. U prodavnici su mi ispričali da se mladoženja zakucao u zid u kružnom toku, strašna tragedija, nezapamćena - kaže komšinica ispred čije se zgrade dogodila tragedija.

uništen automobil
uništen automobilfoto: printscreen Avaz.ba

Kako saznajemo, nastradali Marko Anđelić rodom je iz Trebinja, a godinama je živeo i radio u Beogradu. On je sa svojom izabranicom Marijom pre nekoliko dana došao u svoj rodni grad kako bi tu organizovali svadbeno veselje. - Svadba je bila u jednom trebinjskom motelu na izlazu iz grada, prema Dubrovniku. Sve je bilo prelepo, i on i njegova mlada bili su veseli i raspoloženi. Gosti su takođe bili presrećni. Niko nije ni slutio šta će se desiti nekoliko sati kasnije - kaže sagovornik.

Roditelji očajni Sa svadbe na sahranu Poznanici Anđelićevih roditelja kazali su da je on završio fakultet u Beogradu, gde se i zaposlio i nastavio da živi. - Oni stanuju u naselju Gorica, Marko je bio divan mladić, kao i njegov brat, koji takođe živi u Beogradu. Nezapamćena tragedija, roditelji su ga jednog dana oženili, a sad već spremaju sahranu. Svi smo u šoku - kazali su meštani Gorice.

Marka sahranjuju danas Supruga ostavila potresnu poruku Marija, Markova supruga, juče se potresnim statusom oprostila od prerano nastradalog supruga. - Moj najvoljeniji muž - napisala je devojka i okačila Markovu umrlicu, uz molbu da svi jave prijateljima. Anđelić će biti sahranjen danas na lokalnom groblju u rodnom selu Gornje Vrbno.

(Kurir.rs/ J.Ivić/ Foto:Printsceen Facebook, printscreen Avaz.ba )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja