DALIBOR BOGDANOVIĆ BOĆA NE ZNA KO GA JE DIGAO U VAZDUH! Imam neprijatelje, mnoge sam hapsio dok sam bio pripadnik Interventne jedinice!
Foto: Slađana Stojanović

EKSPLOZIJA U NOVOM SADU

DALIBOR BOGDANOVIĆ BOĆA NE ZNA KO GA JE DIGAO U VAZDUH! Imam neprijatelje, mnoge sam hapsio dok sam bio pripadnik Interventne jedinice!

Crna Hronika -

Iako je novosadska policija privela više osoba nakon pokušaja ubistva Dalibora Bogdanovića Boće (42), niko još nije zadržan, ni osumnjičen. Istraga se vodi u više pravaca, pregledaju se snimci sa sigurnosnih kamera, ispituju se kriminalci, ali i osobe bliske Bogdanoviću, a sam Boća je izjavio da u petak oko 23 sata, kada je u naselju Detelinara eksplodirao njegov BMW X5, nije primetio ništa sumnjivo.

Saslušanja u toku

- Među onima koji su pozivani u policiju na razgovor bilo je i onih s kojima je Boća ranije bio u sukobu, kako bi se utvrdilo ko je želeo da mu naudi i zbog čega - kaže naš izvor.

Kako nezvanično saznajemo, ni Bogdanović, koji je u eksploziji ostao bez leve noge, ni osobe bliske njemu ne žele saradnju s policijom.

razneli džip
razneli džipfoto: S.S.

- Ne žele ništa da pričaju. Očigledno da nemaju poverenja u novosadsku policiju. Takav stav su zauzeli najverovatnije zbog toga što policija nije rasvetlila ubistvo Teodore Kaćanski, devojke Nenada Stevića, Boćinog prijatelja. Posle te likvidacije, Boća, Stević i još nekoliko njihovih prijatelja uzeli su stvar u svoje ruke i oteli Gorana Cvijetića, koga sumnjiče za Teodorino ubistvo, ali i za ranjavanje Nike Uskokovića - kaže izvor.

Družio se s Markušem

Podsetimo, Bogdanović je samo nekoliko sati pre pokušaja ubistva svedočio u novosadskom Višem sudu kao oštećeni u postupku koji se vodi protiv Jovana Kecmana Coje (39), vođe navijačke grupe Korida FK Novi Sad. Kecmanu se sudi jer je, kako se to navodi u optužnici, pre pet godina ranio Dalibora Bogdanovića posle svađe sa sada pokojnim Markom Markušom i njegovim ocem Zoranom.

- Interesantno je da je Boća na suđenju rekao da ne može da opiše osobu koja je pucala na njega i da Kecmana vidi sada prvi put. On je na tom suđenju rekao da je verovatno stekao neprijatelje dok je radio u Interventnoj jedinici i zbog hapšenja za razna krivična dela - kaže izvor Kurira.

Stabilno stanje Oporavak teče dobro

Kako nam je rečeno u Urgentnom centru KC Vojvodine, Bogdanovićevo zdravstveno stanje je nepromenjeno. - Posle operacije je smešten na Odeljenje intenzivne terapije. Njegovo stanje je stabilno. Amputirana mu je leva potkolenica i zasad oporavak teče u dobrom smeru - rekao je naš izvor.

(Kurir.rs/ S.S./ Foto:S.S. )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track