DETALJI UŽASNE PORODIČNE TRAGEDIJE U MOLU: Karolj ženu spalio živu posle svađe oko insulina, a već neko vreme je kipteo od ljubomore
Foto: Privatna Arhiva

horor

DETALJI UŽASNE PORODIČNE TRAGEDIJE U MOLU: Karolj ženu spalio živu posle svađe oko insulina, a već neko vreme je kipteo od ljubomore

Crna Hronika -

Karolj Ludman (58) je usmrtio suprugu Slavicu (47), a potom sebi ubrizgao insulin jer je težak šećeraš

Slavica Ludman (47) živa je izgorela, pošto ju je u noći između petka i subote benzinom polio i zapalio suprug Karolj Ludman (58) u njihovoj porodičnoj kući u Molu.

Karolj Ludman (58) je zločin učinio posle svađe oko insulina, saznaje Kurir.

Prema rečima našeg izvora, kobne noći Karolj, koji boluje od dijabetesa, zatražio je od žene da mu pomogne oko insulina, koji prima.

- Već neko vreme je kipteo od ljubomore. Fatalne noći Slavica je odbila da mu pomogne oko leka i ležala je u krevetu. Pale su teške reči. Karolja je to razbesnelo. Sam je sebi dao insulin i otišao u dvorište, uzeo kanister sa benzinom, polio ženu, a onda je zapalio. Vatra je zahvatila Karolju lice i ruke. Izašao je napolje da se polije vodom. Kad se vratio u kuću, Slavičino telo već se pretvorilo u buktinju - kaže izvor Kurira.

Kada je shvatio da je zapalio ženu, Karolj je na sve načine pokušao da je ugasi, ali u tome nije uspeo, zbog čega mu je, kako se sumnja, naglo pozlilo jer boluje od dijabetesa, te je sebi ubrizgao veću dozu insulina.

Od opekotina na licu i šakama Karolj se oporavanja u bolnici u Senti i nije životno ugrožen. Njegovo stanje je stabilno, a istražitelji će od njega uzeti izjavu. Ispred bolničke sobe dežura policija, jer se on vodi kao uhapšeno lice

foto: Kurir/S.U.

Kako saznajemo, prilikom ove tragedije, požar se rasplamsao i komšije su primetile da iz kuće kuljaju dim i vatra, pa su pozvali vatrogasce.

- U kući su zatekli Slavičino ugljenisano telo, dok je Karolj imao opekotine. Šta se tačno desilo pre izbijanja požara, zna samo Karolj, koji se trenutno nalazi u šok-sobi Opšte bolnice u Senti - kaže naš izvor.

Vidno šokirane komšije juče su se okupile ispred kuće Ludmana. Za Karolja i pokojnu Slavicu svi imaju reči hvale.

- Ona je radila kao spremačica u seoskoj osnovnoj školi, dok Karolj uslužno postavlja svadbarski šator. Organizovao je mnogo svadbi i veselja u ovom delu Bačke. Pre toga, radio je u nekoliko restorana - kaže komšija i dodaje da je Karolj rodom iz Bečeja.

foto: Kurir/S.U.

Sin neutešan

- I pored problema sa zdravljem, naporno je radio. Supruga i on su odavali utisak složne porodice, tako da ne želimo da se upuštamo u spekulacije da li je ovo uradio zbog ljubomore, kako se po Molu uveliko priča. Naizgled je to bio skladan i harmoničan brak, ali se znalo da Slavica u poslednje vreme voli da izađe s drugaricama. Na društvenim mrežama je objavljivala fotografije iz izlazaka - priča komšija i nastavlja:

- Sigurno je u ovom trenutku najteže njihovom sinu Saši. Svojevremeno je trenirao tenis. Lep, visok mladić, finih manira. Poslednjih godina, u više navrata, pokušavao je da postane policajac ili vatrogasac. Konkurisao je, ali nije prošao. Saša je veoma bio vezan za majku. On će teško ovo preživeti - pričaju zaprepašćeni meštani..

Nije bilo prijava za nasilje Pao mu mrak na oči

Kako saznajemo, u ovoj porodici ranije nije bilo prijava policiji za nasilje u porodici, a komšije kažu da nisu znale da Slavica i Karolj imaju probleme. - Šta je Karolja nagnalo da na ovako strašan način usmrti ženu biće poznato kad se završi istraga. Očigledno je da mu je u trenutku pao mrak na oči - kaže izvor.

(Kurir.rs / Saša Urošev)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track