OPROSTILA SAM MUŽU BATINE: Oglasila se pretučena državna starleta Dušica Jevđenović!
Foto: Privatna Arhiva

ŠOK!

OPROSTILA SAM MUŽU BATINE: Oglasila se pretučena državna starleta Dušica Jevđenović!

Crna Hronika -

Dušica Jevđenović (28), poznata kao državna starleta, kaže za Kurir da je oprostila mužu Milivoju Zarobici Puji (49) što ju je fizički maltretirao, o čemu je Kurir pisao prošle nedelje.

Podsetimo, Jevđenovićevu je balkasnki kralj trgovine ljudima, kako zovu Zarubicu pošto je osuđivan zbog posredovanja u prostituciji, navodno davio, počupao joj kosu i nokte i psihički je maltretirao. U prilog tome svedoče i fotografije u čiji posed je došla naša redakcija.

- Želim da stavim tačku na tu priču. Jesmo imali problem u braku, ali smo ga uspešno rešili. Volim i poštujem svog supruga i ne želim da se o njemu stvara slika da je nasilnik. Porazgovarali smo o svemu šta se dešavalo i molim vas da me razumete što ne želim da ulazim u detalje. Za mene je porodica svetinja i za te vrednosti želim da se zalažem i borim - rekla je Dušica za Kurir.

foto: Kurir

Podsetimo, prošle nedelje Kurir je došao u posed jezivih fotografija pretučene Dušice, a naš izvor je tada rekao da će ona zatražiti pomoć u sigurnoj kući jer trpi nasilje od supruga. Izvor je tada istakao da je jako zabrinut za Dušicu, pošto je Milivoje drži pod ključem, bije je i zlostavlja, a ona od njega ne sme ni da psine. Međutim, izgleda da su supružnici uspeli da se izmire i da daju šansu svom braku.

foto: Privatna Arhiva

Inače, Dušica Jevđenović javnosti je postala poznata 2015, kada je s bratom napala policajce na Novom Beogradu. Tada je mahala diplomatskim pasošem i urlala: "Je l' vi znate ko sam ja!", ističući da radi u Ministarstvu spoljnih poslova.

(Kurir.rs / Lj. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track