Najnovije vesti

OPROSTILA SAM MUŽU BATINE: Oglasila se pretučena državna starleta Dušica Jevđenović!
Foto: Privatna Arhiva

ŠOK!

OPROSTILA SAM MUŽU BATINE: Oglasila se pretučena državna starleta Dušica Jevđenović!

Crna Hronika

Dušica Jevđenović (28), poznata kao državna starleta, kaže za Kurir da je oprostila mužu Milivoju Zarobici Puji (49) što ju je fizički maltretirao, o čemu je Kurir pisao prošle nedelje.

Podsetimo, Jevđenovićevu je balkasnki kralj trgovine ljudima, kako zovu Zarubicu pošto je osuđivan zbog posredovanja u prostituciji, navodno davio, počupao joj kosu i nokte i psihički je maltretirao. U prilog tome svedoče i fotografije u čiji posed je došla naša redakcija.

- Želim da stavim tačku na tu priču. Jesmo imali problem u braku, ali smo ga uspešno rešili. Volim i poštujem svog supruga i ne želim da se o njemu stvara slika da je nasilnik. Porazgovarali smo o svemu šta se dešavalo i molim vas da me razumete što ne želim da ulazim u detalje. Za mene je porodica svetinja i za te vrednosti želim da se zalažem i borim - rekla je Dušica za Kurir.

foto: Kurir

Podsetimo, prošle nedelje Kurir je došao u posed jezivih fotografija pretučene Dušice, a naš izvor je tada rekao da će ona zatražiti pomoć u sigurnoj kući jer trpi nasilje od supruga. Izvor je tada istakao da je jako zabrinut za Dušicu, pošto je Milivoje drži pod ključem, bije je i zlostavlja, a ona od njega ne sme ni da psine. Međutim, izgleda da su supružnici uspeli da se izmire i da daju šansu svom braku.

foto: Privatna Arhiva

Inače, Dušica Jevđenović javnosti je postala poznata 2015, kada je s bratom napala policajce na Novom Beogradu. Tada je mahala diplomatskim pasošem i urlala: "Je l' vi znate ko sam ja!", ističući da radi u Ministarstvu spoljnih poslova.

(Kurir.rs / Lj. S.)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...