SUĐENJE BIVŠEM FUDBALERU ZORANU NJEGUŠU: Prisluškivani razgovori o prljavom novcu!
Foto: Vladimir Šporčić

pranje para

SUĐENJE BIVŠEM FUDBALERU ZORANU NJEGUŠU: Prisluškivani razgovori o prljavom novcu!

Crna Hronika -

Suđenje Draginji Bajić, supruzi pokojnog Vitomira Bajića, zbog optužbi da je prala novac za koji tužilaštvo tvrdi da potiče od šverca kokaina, juče je nastavljeno pred Specijalnim sudom u Beogradu preslušavanjem snimljenih telefonskih razgovora.

Osim udovice, na optuženičkoj klupi zbog pranja novca je i bivši fudbaler Zoran Njeguš, kao i još četiri osobe.

Zoran Njeguš
Zoran Njegušfoto: Vladimir Šporčić

Među devet razgovora koji su juče preslušani, a za koje zamenik tužioca Saša Ivanić tvrdi da dokazuju navode optužnice da su oni, dok je Bajić bio živ, imovinu stavljali na svoja imena kako bi se prikrila činjenica da je Bajić, kom se sudilo za šverc droge, bio stvarni vlasnik, i razgovori koje je vodi Rade Stakić, koji je u međuvremenu priznao krivicu pred Specijalnim sudom i osuđen je.

Nekoliko razgovora Stakić je vodio sa Bajićevim ocem Milovanom i u njima su napadali Draginju Bajić da je preuzela svu Vitomirovu imovinu posle njegove smrti, odnosno da je "sve pokupila", iako su se njih dvoje razveli.

- Ja se nisam razvela, nisam, kako kažu, raspuštenica, već udovica. Veoma mi je teško da ovo slušam - reagovala je Draginja Bajić na ove razgovore.

(Kurir.rs/J.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track