UBIJEN MIGRANT (16) KOJI JE OSUMNJIČEN ZA UBISTVO U KARAĐORĐEVOJ! Izboden nožem 24 puta kod Pančevačkog puta! ISKASAPLJENO TELO PRONAĐENO U ŠUMI
Foto: Damir Dervišagić

osveta za zločin u centru beograda

UBIJEN MIGRANT (16) KOJI JE OSUMNJIČEN ZA UBISTVO U KARAĐORĐEVOJ! Izboden nožem 24 puta kod Pančevačkog puta! ISKASAPLJENO TELO PRONAĐENO U ŠUMI

Crna Hronika -

Jedan migrant ubijen je večeras nožem u tuči više migranata, koja je izbila kod Prihvatnog centra na Pančevačkom putu u beogradskom naselju Krnjača, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Kako su naveli iz Hitne pomoći, migrant čiji identitet za sada nije poznat, ubijen je sa 24 uboda nožem. Prema prvim informacijama, zločin se dogodio oko 19 časova, a unakaženo telo je pronađeno u šumi.

Intervenisala je Hitna pomoć, koja je mogla jedino da konstatuje smrt mladića.

Sumnja se da je u pitanju osveta Avganistanaca bliskih migrantu koji je sinoć ubijen u Karađorđevoj ulici.

Policijske ekipe obavljaju uviđaj i trgaju za napadačima. Ranije danas policija je objavila da je uhapsila jednog od osumnjičenih da su učestvovali u zločinu u Karađorđevoj ulici, ali za Avaganistancem koji je večeras ubijen i dalje se tragalo.

Kako nezvanično saznajemo, iz Prihvatnog centra u Krnjači kažu da ubijeni mladić nije bio njihov korisnik.

foto: Facebook

Podsećamo, sinoć je u centru Beograda, u Karađorđevoj ulici izboden Avganistanac Kamran K. D. kojeg su napala dvojica sunarodnika. Jedan od njih je uhapšen.

(Kurir.rs/Tanjug/N1)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track