TURČIN MONSTRUM UNAKAZIO OD BATINA SRPSKU MANEKENKU, PA SADA PRETI NJOJ I NJENOJ PORODICI: On je spreman na SVE! Hvali se da je potplatio i policiju! Neka neko reaguje! (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

AGONIJA

TURČIN MONSTRUM UNAKAZIO OD BATINA SRPSKU MANEKENKU, PA SADA PRETI NJOJ I NJENOJ PORODICI: On je spreman na SVE! Hvali se da je potplatio i policiju! Neka neko reaguje! (FOTO)

Crna Hronika -

Tanja Đukić (24), manekenka koju je 2. juna u Istanbulu brutalno pretukao dečko Čagri Tortop, i dalje se plaši za svoju bezbednost, jer je dobila uznemirujuće informacije od zajedničkih prijatelja.

foto: Privatna Arhiva

Naime, njen bivši momak počeo je da preti smrću njoj ali i njenoj porodici.

Kako je ispričala, Turčin je ogorčen jer je priču o nasilju iznela u javnost, njihov zajednički prijatelj je iznenađen što Čargi ne oseća krivicu već samo bes.

Kako je manekenki ispričao zajednički prijatelj, Čagri je spreman na sve samo da pobegne od zakona.

"Juče sam dobila informacije da se on bukvalno hvali kako je pretplatio policiju da se moj dokaz iz bolnice o povredama ne priloži na sudu. Takođe, jedan njegov drug će da svedoči da je bio sa nama i da sam ja sama sebi nanela povrede", ispričala Tanja.

foto: Instagram

Ona se i dalje pita dokle će svi da ćute i da li će neko moći da je zaštiti ili se čeka ono najgore.

"Ništa mi nije jasno, on je spreman na sve. Ali očigledno tek kada dođe do ubistva neko onda reaguje", govori uplašena devojka.

Tanja je ispričala za Kurir, nakon što joj je Tortop slomio lobanju, pocepao usnu i iščupao kosu, očekivala je da će ga nadležni pritvoriti, a nju zaštititi, ali, kako tvrdi, nije bilo tako.

"Kada sam ga prijavila, nadležni u Turskoj nisu reagovali kako je trebalo. Policija je otišla u stan i uzela nož kojim mi je pretio smrću, posle čega je samo saslušan. Nakon davanja izjave je pušten na slobodu, a zamalo da me ubije", kaže Tanja i dodaje da su joj posle podnošenja krivične prijave savetovali da napusti Tursku.

foto: Privatna Arhiva

"Iz ambasade su mi rekli da se vratim u Srbiju, jer oni nisu u mogućnosti da mi pomognu i da me adekvatno zaštite. Tog dana kada se desilo nasilje počeo je Bajram i ništa nije radilo. Mama je došla po mene i vratila sam se u Srbiju", rekla je Đukićeva i dodala da je tada odlučila da sve ispriča medijima i da pokuša sama da se zaštiti.

foto: Privatna Arhiva

Podsetimo, Đukićeva je sa svojim zlostavljačem bila u vezi dve godine, a upoznali su se nakon njenog preseljenja u Istanbul, gde je došla preko modne agencije. Kako je ispričala, Turčin ju je tukao čime je stigao, nogama, rukama, pesnicama, pa čak i tastaturom.

foto: Privatna Arhiva

Brojke: x 2 godine su Tanja i Tortop bili u vezi x 8 dana prošlo je od stravičnog zlostavljanja x 4 sata je Tanja bila zaključana u stanu

(Kurir.rs/B.T./Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track