Najnovije vesti

ŠIJANOVA EKIPA PIŠTOLJEM TUKLA MOMKE PO GLAVI, DRŽALI IM CEV NA ČELU! Roditelji prebijenih mladića očajni: Danas svako može da ima pištolj i da ga repetira kad mu se prohte!
Foto: Printscreeen Facebook, MUP Srbije

OBRAČUN kod fast-fuda

ŠIJANOVA EKIPA PIŠTOLJEM TUKLA MOMKE PO GLAVI, DRŽALI IM CEV NA ČELU! Roditelji prebijenih mladića očajni: Danas svako može da ima pištolj i da ga repetira kad mu se prohte!

Crna Hronika

Pre nego što je zapucao na policajaca u civilu i ranilo prolaznika, Niko Kantara se, zajedno sa Vukašinom Šijanom i Stefan Suvajcem potukao s trojicom momaka koji su teže povređeni

Trojica nasilnika, među kojima je bio i Vukašin Šijan (20), a koji su prekjuče uhapšeni zbog ranjavanja Stefana R. (30) na Novom Beogradu, prethodno su teško povredili i trojicu mladića koje su napali ispred restorana brze hrane na Bulevaru maršala Tolbuhina.

foto: MUP Srbije

Kao što je Kurir juče objavio, Šijan, koji je inače najmlađi sin pokojnog pripadnika "surčinskog klana" Zorana Šijana, kao i Niko Kantara (20) i Stefan Suvajac (19) napali su najpre ispred fast fuda mladiće koji su pokušali da ih spreče da hranu kupe preko reda.

Redakciji Kurira javili su se roditelji napadnutih momaka, koji tvrde da su njihova deca zaradila teške povrede, kao i da su nasilnici i na njih potezali oružje.

- Mog sina su ni krivog ni dužnog izudarali drškom od pištolja po glavi, koji su mu prethodno držali na slepoočnici. Isto su prošla još dva mladića koja su pokušala da ih spreče da hranu kupe preko reda. Koliko su bili nasilni, pokazuje i to što su devojke koje su bile s njima u društvu pokušale da zaštite našu decu. Strahota jedna. Danas svako može da ima pištolj i da ga repetira kad mu se prohte - ispričala je za Kurir majka jednog napadnutog mladića, što je za Kurir potvrdio i jedan očevidac nesreće.

foto: MUP

Ona kaže da su trojica nasilnika nakon ovog obračuna pobegli ka Ulici Džona Kenedija, gde su potom zapucali na policajca u civilu i ranili njegovog prijatelja.

- Naša deca su sva krvava pomoć zatražila preko puta, u Domu zdravlja, gde su im povrede sanirane. Nakon toga su dali izjave policiji. Nečuveno je da se naoružani kriminalci šetaju ulicom i napadaju ljude koji su s posla, iz noćne smene, došli nešto da doručkuju - ispričala je naša sagovornica.

Kako saznajemo, policija je rasvetlila sve okolnosti ovog događaja, a trojica nasilnika koji su zadržani u policiji sinoć su sprovedeni na saslušanje u Više tužilaštvo.

foto: facebook

- Utvrđeno je da je iz pištolja pucao Niko Kantara (20) i njemu se na teret stavlja ubistvo u pokušaju, kao i nelegalno nošenje oružja. Šijan je osumnjičen za podstrekivanje na pokušaj ubistva, a zajedno sa trećim mladićem Stefanom Suvajcem (19) stavlja mu se na teret i nasilničko ponašanje - kazao je za Kurir dobro obavešten izvor.

Podsetimo, trojica nasilnika su nakon tuče ispred fast fuda pokušali da na silu upadnu u taksi vozilo. Vozač nije hteo da ih primi, zbog čega su oni počeli da šutiraju automobil. Kada je policajac van dužnosti, koji se tu zatekao, pokušao da ih legitimiše, oni su zapucali i pogodili u ruku Stefana R., koji je bio s njim na ulici.

foto: facebook

Bez komentara Šijanova majka odbila da priča

Redakcija Kurira juče je pokušala da stupi u kontakt sa Goranom Zoricom, majkom uhapšenog Vukašina Šijana. Međutim, gospođa Zorica je na našu poruku da se javi i ispriča šta se dogodilo odgovorila kratko i jasno:

- Naravno da ne - bilo je sve što je napisala majka privedenog mladića.

Brojevi: - 20 godina ima Vukašin Šijan - 20 godina ima Niko Kantara - 19 godina ima Stefan Suvajac

( Kurir.rs / B.Travica - J.Ivić / Foto: Facebook - MUP )

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...