DRUGOVI MONSTRUMA IZ SURČINA POKUŠALI DA PRIKRIJU STRAVIČAN ZLOČIN: Jedan od njih pao na poligrafu, pa policiji ispričao sve do detalja
Foto: Privatna Arhiva

mučki ubijenim ženama oko vratova kanapom bili vezani blokovi

DRUGOVI MONSTRUMA IZ SURČINA POKUŠALI DA PRIKRIJU STRAVIČAN ZLOČIN: Jedan od njih pao na poligrafu, pa policiji ispričao sve do detalja

Crna Hronika -

Klupko zločina Dragoslava Jovanovića (25), monstruma iz Surčina, počelo je da se odmotava kada je njegov otac, nakon nekoliko jezivih informacija koje je dobio, posumnjao da njegov sin ima veze sa nestankom Neđe Šubare (42), njegove majke Darinke (75) i tetke Milje Petković (80).

Ubrzo nakon toga, policija je počela da ispituje Jovanovićeve prijatelje, sve dok na kraju jedan od njih nije pao na poligrafu, pa policiji priznao sve.

Mladić je nakon toga policiji ispričao gde su tela tri ubijene osobe, a kada je policija upala na Jovanovićev plac i otvorila septičku jamu kako bi potvrdila njegove reči, svi su ostali u šoku.

foto: Vlada Sporčić, Printskrin Instagram, Privatna Arhiva

Tela Neđe, Darinke i Milje pronađena su u poodmakloj fazi raspadanja kako plutaju u septičkoj jami. Bili su okrenuti licem ka dnu jame i bili su u pidžamama. Oko vratova mučki ubijenih žena bili su, kanapom vezani, betonski blokovi.

Kako je mladić ispričao, Jovanović je to uradio kako tela ne bi isplivala na površinu septičke jame.

S obzirom na to da je zločin otkriven tek nakon Jovanovićeve smrti (10. juna je na ulici u Bloku 45 pucao u suprugu, a potom sebi u glavu) policija je privela njegova tri druga, osumnjičena za saučesništvo u ovom jezivom zločinu: Miloša S., Nikolu Č. i Lazara D.

foto: Vladimir Šporčić

Dvojica su se branili ćutanjem, a jedan od uhapšenih mladića policajcima je ispričao sve: zbog čega je Jovanović isplanirao užasan zločin, kako su ubili žrtve, kako su iz dovezli do septičke jame i bacili, kao i ko je igrao koju ulogu u ovom trostrukom ubistvu.

Mladić je čak bio odveden u porodičnu kuću Šubara, gde se zločin odigrao, i rekonstruisao ceo zločin.

(Kurir.rs/Blic/Foto: Vladimir Šporčić/Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja