MLADIĆA ČEKA JOŠ OPERACIJA: Odsekli mu uvo zbog slomljene flaše!
Foto: Fejbuk

tuča u prijepolju

MLADIĆA ČEKA JOŠ OPERACIJA: Odsekli mu uvo zbog slomljene flaše!

Crna Hronika -

Elmiru Rovčaninu (27) iz Brodareva, kome je u masovnoj tuči u diskoteci u Prijepolju odsečeno uvo, lekari iz KCS uspeli su da prišiju uvo, ali postoji opasnost da ono neće srasti, pa mladića najverovatnije čeka još jedna operacija.

Podsetimo, Rovčanin je povređen 7. jula u ranim jutarnjim satima, kada je u disko klubu u kome je bio s prijateljima izbila tuča, i to zbog banalne stvari.

Krenuli kući

- Mladići koji su bili udaljeni od njih dva-tri stola polomili su flašu. Nakon toga, Elmiru je prišao jedan od učesnika tuče sa flašom u ruci i sa namerom da napravi problem. Pitao ga je zašto lomi, ali su okupljeni odgovorili da nije on to uradio. Tada je došlo do guranja - kaže izvor i nastavlja:

operisan u KCS
operisan u KCSfoto: Fejbuk

- Kada su videli da će doći do problema, Rovčanin i njegovi prijatelji su odlučili da krenu kući. Pošto ta diskoteka ima dva izlaza, grupa od 20 ili 30 mladića sačekala ih je na sporednom izlazu i napala naoružana bejzbol palicama i noževima. U opštoj makljaži, nekoliko ljudi je nasrnulo na Rovčanina, on se onesvestio i tada mu je odsečeno uvo. Cela tuča trajala je možda dva minuta.

Osumnjičen priveden

Nakon tuče, policija je uhapsila S. K. (37) iz Priboja zbog sumnje da je Rovčaninu povredio uvo.

- U tuči je povređen još jedan mladić, koji ima posekotine po prstima, kao i povrede glave - kaže izvor.

Brojke x 30 mladića učestvovalo u tuči x 2 osobe povređene x 1 osoba uhapšena

(Kurir.rs/J.I./ Foto: Fejsbuk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track