UBISTVO STARICE IZ ZEMUNA:DNK tragovi odali brata i sestru?
Foto: Printscreeen Facebook, Jelena Rafailović

istraga

UBISTVO STARICE IZ ZEMUNA:DNK tragovi odali brata i sestru?

Crna Hronika -

Jelenu Špagović (25) i njenog brata Momčila Dujovića (21) odali su DNK tragovi, koji su pronađeni na spaljenom telu bake Majde Garović (81), za čije su ubistvo oni osumnjičeni.

Podsetimo, brat i sestra uhapšeni su pre nekoliko dana, a sumnjiče se da su sredinom juna ubili komšinicu Majdu Garović, pa njeno telo spalili u kontejneru u naselju Krčedin. Motiv jezivog zločina navodno je dug od 2.500 evra koji je osumnjičena Jelena imala prema Majdi.

sin i ćerka političara osumnjičeni
sin i ćerka političara osumnjičenifoto: Facebook, Printksrin

- Istražitelji su na spaljenom telu pronašli biološki materijal, koji ih je odveo do Jelene Špagović i njenog brata. Tragovi zločina navodno su nađeni i u automobilu kojim su osumnjičeni odvezli leš do kontejnera - kaže izvor.

Podsetimo, Jelena i Momčilo su deca političara Saše Dujovića, koji je do njihovog hapšenja bio drugi čovek stranke Srpska desnica, ali i savetnik ministra za rad, socijalna i boračka pitanja.

- Ovaj slučaj je izuzetno komplikovan. Istraga još traje. Saslušano je dosta ljudi i nije isključeno da je još neko umešan u zločin - kaže izvor.

(Kurir.rs/J.I./ Foto:J.R., Fejsbuk, printskrin )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track