RAZBIJENA KRIMINALNA GRUPA: Mrva saslušan u tužilaštvu
Foto: Printscreen

ISTRAGA

RAZBIJENA KRIMINALNA GRUPA: Mrva saslušan u tužilaštvu

Crna Hronika -

Crnogorski državljanin Zoran Mrvaljević Mrva (42), navodni pripadnik "škaljarskog klana" koji je uhapšen u sredu u Subotici, sumnjiči se da je bio član kriminalne grupe kojoj je pripadao i Marjan Vujačić, uhapšen ranije zbog sumnje da je počinio četiri ubistva, saznaje Kurir.

Prema rečima našeg sagovornika, Mrvaljević se zasad ne dovodi u vezu s likvidacijama, među kojima je i ubistvo brata ubice Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića.

Mrvaljević se, kako je potvrđeno za naš list, sumnjiči za udruživanje radi vršenja krivičnih dela, trgovinu uticajem i falsifikovanje dokumenata. - On je saslušan u Tužilaštvu za organizovani kriminal, posle čega je sudiji za prethodni postupak predloženo da mu bude određen pritvor - potvrđeno je za Kurir iz tužilaštva.

Podsetimo, osim Mrvaljevića, krivična prijava podneta je i protiv policijske službenice J. P. (39), koja je uhapšena još kada je priveden i prvi "škaljarac", Vujačić. Kako istražitelji sumnjaju, ona je obojici Crnogoraca omogućila da pribave falsifikovana srpska dokumenta, a postupkom je obuhvaćen i izvesni Novosađanin N. B.

(Kurir.rs/E.K./Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track