UBISTVO KOD SMEDEREVA: Godinama trpela nasilje, pobegla kod strica, on joj ubio muža!
Foto: Dado Đilas

više nije mogla da izdrži

UBISTVO KOD SMEDEREVA: Godinama trpela nasilje, pobegla kod strica, on joj ubio muža!

Crna Hronika -

Muškarac Srđan.Aćimović (45) ubijen je u pucnjavi koja se dogodila danas u selu Vranovo kod Smedereva.

Brzom reakcijom policije uhapšen je Dragoljub.T.(69) koji se sumnjiči da je počinio ovo ubistvo.

Sve se odigralo u utorak nešto posle 16 časova ispred kuće uhapšenog Dragoljuba T. kada je Aćimović došao i od njega zahtevao da vidi suprugu koja ga je dva dana ranije napustila. Dragoljub T. je, navodno, otišao da pozove bratanicu, ali je umesto toga uzeo pištolj, vratio se, i nakon rasprave, ispalio nekoliko hitaca u Aćimovića. Nakon ovoga, seo je na travu i rekao komšijama koji su dotrčali da pozovu policiju. Po dolasku policije, Dragoljub se mirno predao i razgovarao sa inspekorima.

Kako Kurir saznaje, Dragoljubova bratanica je došla kod strica u kuću jer više nije mogla da podnese dugogodišnje maltretiranje i batine koje je dobijala od supruga Srđana koji je bio poznat po svojoj prgavoj naravi.

Pre dva dana ju je, navodno, pretukao, te je ona rešila da ga ostavi i vrati se u kuću pokojnog oca koja se nalazi u istom dvorištu gde i kuća njenog strica.

Supruga je Srđana više puta prijavljivala za nasilje u porodici, ali to očigledno nije urodilo plodom.

Aćimović je, navodno, zahtevao da mu se vrati, pretio i bio nasilan. "Srđan se svađao sa njom, pretio joj, dosađivao. Čuli smo da je tog dana imao i pištolj. Moguće da se čovek uplašio da će da mu ubije bratanicu, i zato rešio da potegne oružje na njega", pričaju komšije.

S obzirom na to da je ostala bez oca, Dragoljub je preuzeo njegovu ulogu, te je bio vrlo zaštitnički nastrojen prema ćerki pokojnog rođenog brata, što je, na žalost, rezultiralo tragičnim ishodom.

U SREDU SASLUŠANJE U Višem javnom tužilaštvu je potvrđeno da je uhapšenom Dragoljubu T. određeno zadržavanje i da će u sredu biti saslušan.

(Kurir.rs/Novosti/J.Rafailović/Dado Đilas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track