NESREĆA KOD PREŠEVA: Stariji biciklista zadobio teške telesne povrede, prevezen u zdravstveni centar Vranje
Foto: T.S.

NESREĆA KOD PREŠEVA: Stariji biciklista zadobio teške telesne povrede, prevezen u zdravstveni centar Vranje

Crna Hronika -

Sedamdesetpetogodišnji muškarac zadobio je teške telesne povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u utorak uveče u blizini sela Reljan na putu između sela Buštranje i Aliđerce, saopštila je Policijska uprava Vranje.

Nezgoda se dogodila kod skretanja za selo Reljan, opština Preševo kada je došlo do kontakta između putničkog vozila „passat“ kojim je upravljao muškarac (58) iz Preševa i bicikla koji je vozio sedamdesetpetogodišnji muškarac iz okoline Preševa.

foto: T.S.

Povređenog biciklistu vozač „passata” odvezao je u Dom zdravlja u Preševu, odakle je transportovan u Zdravstveni centar u Vranju gde su mu konstatovane teške telesne povrede. Uviđaj na licu mesta izvršili su pripadnici saobraćajne policije, po ovlašćenju zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Bujanovcu. Na području Policijske uprave u Vranju, u prethodna 24 časa, registrovane su dve saobraćajne nezgode.

foto: T.S.

Jedna osoba je zadobila teške telesne povrede. Registrovan je jedan prekršaj iz oblasti Zakona o javnom redu i miru, nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje, saopštila je policija.

(Kurir.rs/T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track