Saslušan očevidac likvidacije najmlađeg kasapina: Zapucao je iz mraka u Stefana
Foto: Twitter Printscreen, Kurir/Jelena Rafailović

PROGOVORIO

Saslušan očevidac likvidacije najmlađeg kasapina: Zapucao je iz mraka u Stefana

Crna Hronika -

Dok smo prolazili ispod Dušanovačkog mosta, neko je iz mraka zapucao na Stefana i pogodio ga u glavu i grudi. Nisam video ko je pucao, bilo je mračno.

Ovo je navodno rekao inspektorima Đorđe S. (26), drug ubijenog Stefana Totića (28), koji je u noći između ponedeljka i utorka likvidiran u Beogradu. Đorđe S. je kobne noći bio za volanom "opela", dok je Stefan bio suvozač.

Đorđe je pukom srećom izbegao kišu metaka, a policiji je dao izjavu i opisao šta se dogodilo.

- Kada se začuo rafal, dao sam gas i svom silinom udario u zemlju. Auto je stao, ja sam izašao i otišao do osvetljenog dela auto-puta. Otišao sam da proverim da li sam negde ranjen. Kada sam shvatio da nisam, vratio sam se u kola. Stefan je bio ranjen. Krenuo sam da ga vozim kod lekara, ali mi je auto zbog oštećenja stao kod Karađorđevog parka - navodno je ispričao Đorđe S., koji je ujedno i jedini očevidac brutalne likvidacije.

Motiv ubistva najverovatnije je u vezi sa narkoticima. - Totić je bio poznat po nasilničkom ponašanju, ali i iznudi zbog koje je proveo 16 meseci u zatvoru. Interesantno je da je reketirao i svog teču, koji je držao čuvenu kafanu na Čuburi. On je teči pretio da će mu baciti kašikaru ako mu ne da novac - kaže izvor i dodaje da je Stefan pre tri godine izašao iz zatvora.

- Pre toga nije dovođen u vezu sa narkoticima. Sumnja se da se u zatvoru povezao sa dilerima - kaže izvor. Stefana Totića javnost pamti kao najmlađeg kasapina u Srbiji jer je kao sedmogodišnjak punio novinske stupce zbog svog neobičnog hobija. Njegov otac držao je pečenjaru i kafanu na Crvenom krstu, a njihov stalni gost bio je pokojni pevač Šaban Šaulić.

Istraga u toku Uzeti snimci i DNK Policija traga za osobom koja je sa motora ispalila ceo šaržer u Stefana Totića. - Uzeti su snimci sa sigurnosnih kamera sa auto-puta i iz okolnih ulica, ne bi li se utvrdilo kuda je motociklista pobegao posle zločina. Takođe, sa mesta pucnjave uzeti su svi tragovi i čaure. Nije isključeno da na nekoj od njih ima DNK tragova - kaže izvor.

(Kurir.rs/J. R./foto:J. R)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track