SAHRANJENO JOŠ TROJE MLADIH: Mačva zavijena u crno
Foto: screenshot, facebook

TUGA

SAHRANJENO JOŠ TROJE MLADIH: Mačva zavijena u crno

Crna Hronika -

Stotine ljudi okupilo se juče na sahranama Miodraga Jovičića (19), Ivane Bogdanović (20) i Tanje Lacković (18), koji su u subotu poginuli zajedno sa drugaricom Sarom Lolić (18) u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Šapca

Miodrag i Ivana su na večni počinak ispraćeni u Mačvanskom Pričinovčiću, dok su se od Tanje ožalošćeni oprostili u Klenju.

Porta crkve u Mačvanskom Pričinoviću bila je juče mala da primi sve one koji su došli na poslednji oproštaj od Miodraga i Ivane. Zajedno su otišli u smrt, zajedno im se služilo i opelo.

foto: facebook

Tišinu su prekidali samo plač i jecaji okupljenih. U nepreglednoj povorci najviše je bilo prijatelja i školskih drugova stradalih prijatelja, koji su uplakani polagali bele ruže na bele kovčege. Pored Miodragovog kovčega, sa njegovom slikom u rukama stajale su zajedno njegova sestra i devojka.

- Srce hoće da prepukne. Kako li je majkama? - pitala se kroz suze jedna od starijih žena koja je bila na ispraćaju.

Ona kaže da je prethodnog dana išla i na Sarinu sahranu.

- Kad su je sahranjivali, u jednom trenutku pao je pljusak. Kažu, kad se to desi, i nebo plače za njom. Neki kažu da to znači da će umreti još neko, ali ovo je previše - kazala je ona.

Podsetimo, troje mladih stradalo je kada se „ford fijesta“ kojom je upravljala jedina preživela, Maja Lolić, zabilo u banderu. Nesreća se dogodila kada su se vraćali iz provoda, a pretpostavlja se da je uzrok neprilagođena brzina. Maja je i dalje na odeljenju hirurgije i zasad je u stabilnom stanju.

Kurir.rs/A. M. Foto: screenshot/facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track