PREVRNUO SE AUTOBUS, POVREĐENO 20 SRBA: Jeziva saobraćajka kod Berana u Crnoj Gori
Foto: Vijesti.me/Goran Malidžan

UŽAS

PREVRNUO SE AUTOBUS, POVREĐENO 20 SRBA: Jeziva saobraćajka kod Berana u Crnoj Gori

Crna Hronika -

Četrdeset jedna osoba, među kojima je 20 putnika iz Srbije, povređena je u nedelju uveče u udesu koji se dogodio na putu Đurđevića Tara - Pljevlja kod Termoelektrane, kada se autobus na liniji Nikšić-Vrbas sudario sa „mercedesom“, sleteo s puta i prevrnuo se.

Crnogorski mediji su izvestili da je do sudara došlo pod još nerazjašnjenim okolnostima, kao i da su svi povređeni zdravstveno zbrinuti.

Veliki broj Pljevaljaca odmah se okupio oko bolnice kako bi dali krv povređenim putnicima.

Istraga u toku...  Ne zna se uzrok nesreće
Istraga u toku... Ne zna se uzrok nesrećefoto: Vijesti.me/Goran Malidžan

Direktor pljevaljske bolnice Eduar Lalović kazao je da su dve osobe koje su potencijalno bile životno ugrožene prevezene u Klinički centar u Podgorici i u Užice na dalje lečenje.

- Vozač autobusa Dalibor Gazdić je sa prelomom butne kosti i karlice transportovan u KC u Podgorici, a putnica Tanja Čvorović (42) sa prelomima baze lobanje i vilične kosti transportovana je u Užice, s obzirom na to da je srpska državljanka - kazao je Lalović.

Nakon pružene medicinske pomoći nekoliko putnika otpušteno je na kućno lečenje, dok su ostali zadržani na opservaciji u pljevaljskoj bolnici i njihovo zdravstveno stanje, prema rečima Lalovića, jeste stabilno.

Tanja Čvorović je kasnije, kako saznajemo, ipak transportovana u Beograd, a osim nje, u bolnici u Prijepolju su bili i njena ćerka, koja se još uvek tamo nalazi, ali i putnik iz Beograda, koji se takođe sada nalazi u prestonici, što je potvrdio dr Zoran Drobnjak, direktor bolnice u Prijepolju.

Kurir.rs/J. I. Foto: Vijesti.me/Goran Malidžan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track