SVEKRVA DOŠLA PO SNAJU PA SA SINOVIMA PRETUKLA KOMŠIJU: Dobio batine zbog švaleracije!
Foto: Facebook

DRAMA KOD MLADENOVCA

SVEKRVA DOŠLA PO SNAJU PA SA SINOVIMA PRETUKLA KOMŠIJU: Dobio batine zbog švaleracije!

Crna Hronika -

Radiša Jovanović (58) iz sela Senaja kod Mladenovca pretučen je preksinoć, kada je u njegovu kuću upala Jagoda K. (66) sa sinovima Goranom (40) i Dejanom (38), ljuta što se on oženio Dejanovom bivšom ženom Gordanom Đ. (46).

Nasilnici su Radiši razbili glavu, nakon čega su završili u pritvoru.

- Jagoda i njeni sinovi saznali su da je Jovanović doveo Gordanu, koja je ranije bila u braku s Dejanom. Naoružani motkama i metalnim štanglama, upali su u kuću komšije i prebili ga. Gordanu su odveli - priča izvor iz istrage i dodaje:

- Premlaćeni čovek pozvao je policiju. Imao je povrede, a u kući je bilo krvi i srče.

Povređen... Radiša Jovanović
Povređen... Radiša Jovanovićfoto: Facebook

Jovanović je potvrdio za Kurir da je dobio batine.

- Napali su me zbog Gordane. Nju sam znao odranije, kad je bila udata za Dejana. Kad su se rastali, svekrva joj je našla stan u Sopotu, ali smo se mi čuli preko Fejsa i u petak odlučili da počnemo da živimo zajedno. Ona je 12 godina mlađa od mene, ja ženu i decu nemam, pa sam mislio da će u starosti moći da me gleda i brine o meni - priča Radiša.

Kako kaže, njihova sreća nije potrajala dugo.

- Gordana je u policiji rekla da nismo bili zajedno, već da je došla da mi sredi kuću. Ništa joj ne zameram, nisam ljut, ona je u velikom strahu od njih. Sad imam čalmu na glavi, pošto su me ušili i previli - kaže Radiša.

Komšije o napadačima BILI SU U ZATVORU

Komšije za Jagodu i njene sinove nemaju reči hvale. - Svi su poznati policiji, a Dejan i Goran su bili u zatvoru. Radiša je dobar čovek. Zidar je, vredan je, za razliku od te porodice, koja živi na račun socijalne pomoći koju prima njihova baba. Baka je imala nesreću da je u kontejneru stala na bombu, pa je vezana za kolica i od tada prima pomoć - kažu komšije.

(Kurir.rs/ J.I./ Foto: Facebook)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja