MILOŠ MARJANOVIĆ IZBO MLADIĆA U BORČI I OSTAVIO GA DA ISKRVARI! Tuča izbila u blizini kuće ubijene pevačice Jelene! POLICIJA U ŠOKU KAD JE VIDELA LIČNU KARTU
Foto: Stefan Jokić

UKLETO MESTO

MILOŠ MARJANOVIĆ IZBO MLADIĆA U BORČI I OSTAVIO GA DA ISKRVARI! Tuča izbila u blizini kuće ubijene pevačice Jelene! POLICIJA U ŠOKU KAD JE VIDELA LIČNU KARTU

Crna Hronika -

Miloš Marjanović iz Borče uhapšen je juče zbog sumnje da je posle tuče izbo Stefana I. (24) po stomaku i naneo mu povrede opasne po život. Kako saznajemo, svađa i tuča između dvojice muškaraca izbila je 12. avgusta oko 22:20 na uglu Neznanog junaka i Kosovske u Borči.

Marjanović je posle tuče pobegao sa krvavim nožem i ostavio Stefana da krvari na vrelom asfaltu!

- Slučajni prolaznici naišli su u pravom trenutku! Videli su da mladiću curi krv iz stomaka i da rukama stiska rane. Oni su pokušali da mu zaustave krvarenje i odmah pozvali Hitnu pomoć i policiju. Lekarska ekipa ga je prevezla u Urgentni centar, gde se lekari bore za njegov život.

Svi su posumnjali da je reč o bratu osumnjičenog Zorana
Svi su posumnjali da je reč o bratu osumnjičenog Zoranafoto: Dragana Udovičić

- Očevici su policajcima dali opis mladića koji je otrčao s nožem. Odmah su pozvane ostale patrole i počela je potraga. Uspeli su da ga lociraju i uhapse posle samo pet minuta! Kod njega je pronađen nož sa tragovima krvi, koji je poslat na veštačenje. Sa noža su skinuti otisci i uzeti uzorci da bi se utvrdilo da li je na njemu bila Stefanova krv. Napadač je rekao policajcima da se zove Miloš Marjanović, ali mu nisu poverovali sve dok mu nisu videli ličnu kartu, jer su mislili da je reč o neslanoj šali, s obzirom na to da u blizini živi njegov imenjak i prezimenjak, brat supruga ubijene pevačice Jelene Marjanović, koji je optužen za njenu smrt. Osumnjičeni Marjanović ima 23 godine, mnogo je mlađi od svog prezimenjaka i nisu u srodstvu - kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Mladić se tereti za pokušaj ubistva, a po isteku policijskog zadržavanja od 48 sati biće priveden kod tužioca na saslušanje.

Prema nezvaničnim saznanjima, osumnjičeni Marjanović i izbodeni Stefan odbijaju saradnju sa policijom i ne žele da otrkiju zbog čega je sevnuo nož.

(Kurir.rs/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track