Najnovije vesti

TUŽNA POVORKA NA SEOSKOM GROBLJU U JABUKOVCU, BILE PRISUTNE I POLICIJSKE SNAGE: Raju i njegovu majku ispratili uz trubače, sestra i setričina biće sahranjene u Nemačkoj (KURIR TV)
Foto: Zorana Jevtić

poslednji ispraćaj

TUŽNA POVORKA NA SEOSKOM GROBLJU U JABUKOVCU, BILE PRISUTNE I POLICIJSKE SNAGE: Raju i njegovu majku ispratili uz trubače, sestra i setričina biće sahranjene u Nemačkoj (KURIR TV)

Crna Hronika

Na groblju u Jabukovcu danas su sahranjeni Raja Kazimirović (72) i njegova majka Dragica (93).

Na poslednji počinak ispratili su ih Rajin sin jedinac koji živi i radi u Austriji, rođaci iz Jabikovca i susedi, a na sahrani je trubački orkestar svirao vlaške melodije.

Sestra Ljubinka Oprikić (76) i sestričina Dragana Jozeljić (53) biće sahranjene u Nemačkoj, gde su živele i radile.

Na seoskom groblju u Jabukovcu bile su i patrole policije.

1 / 15 Foto: Zorana Jevtić

Njihova tela, zajedno sa telma Rajine sestre Ljubinka Oprikić (76) i sestričine Dragane Jozeljić (53) pronađena su na usamljenom salašu na mestu Valja Vratne na tromeđi Jabukovca, Urovice i Vratne u prošli petak, a pretpostavlja se da su ubijeni dva dana ranije.

Počinilac, ili više njih, još nisu otkriveni, a policija za njima intenzivno traga. Nezvanično saznajemo da su u ovom zločinu korišćena dva pištolja, malokalibarski i kalibra 7,65 milimetara.

Obdukcija je utvrdila da je Raja Kazimirović ubijen sa "poveće udaljenosti", ali da je razmak između ulaznih rana manji od jednog cenntimetra, pa istražitelji veruju da je reč o profesionalcu. Raja i njegova majka su ubijeni iz pištolja kalibra 7,65 mm, a sestra i njena ćerka iz drugog pištolja.

(Kurir.rs/M.Petrović)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...