NEVERICA U SELU BOKA KOD ZRENJANINA: Komšije za Radenka (54) koji je osumnjičen da je terao pastorku na oralni s*ks i pretio ženi smrću nemaju reči hvale! Otkrili ŠOKANTNE detalje (FOTO)
Foto: Sonja Spasić

horor

NEVERICA U SELU BOKA KOD ZRENJANINA: Komšije za Radenka (54) koji je osumnjičen da je terao pastorku na oralni s*ks i pretio ženi smrću nemaju reči hvale! Otkrili ŠOKANTNE detalje (FOTO)

Crna Hronika -

Radenko N. (54) iz sela Boka kod Zrenjanina uhapšen je nakon što ga je supruga prijavila da joj je pretio da će je ubiti, ali i njenu ćerku od deset godina nekoliko puta tokom juna dodirivao po genitalijama i primoravao na oralni seks.

Kako navode komšije ovog sela, Radenka nisu videli mesec dana dodajući da je navodno bio u inostranstvu.

Oni su šokirani nemilim događajem, neki ne mogu da veruju da je Radenko bio spreman da uradi to što je uradio, dok se pojedini ne čude jer nemaju reči hvale za njega.

"Kad god bismo ga videli on se ponašao bahato! Znamo da je živeo u toj kući sa suprugom i zajedno su imali ćerkicu, a žena je imala još troje dece, dve devojčice i dečaka", kažu za Kurir komšije.

1 / 9 Foto: Sonja Spasić

Radenko je priveden nadležnom tužilaštvu zbog sumnje da je počinio tri krivična dela obljuba nad detetom, nasilje u porodici i nelegalno posedovanje oružja, a u pitanju je pištolj koji je supruga osumnjičenog predala policiji.

"Znamo da je imao taj pištolj. Po selu se priča da se navodno sam prijavio policiji, pošto se vratio iz inostranstva posle mesec dana i čuo da ga traže nadležni organi", dodaju komšije.

Radenkova bivša žena, koja živi u istoj ulici sa sinom i unučićima rekla je za Kurir da ga dugo nije videla.

"Čula sam da se sam prijavio policiji, a ako je tačno to što je uradio onda je to strašno", rekla je kratko ona.

Podsetimo, Radenka je trenutna supruga prijavila još u julu, a prema poslednjim informacima ona se sa četvoro dece nalazi u Sigurnoj kući.

(Kurir.rs/J.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track