U LOZNICI UHAPŠEN NAJNESREĆNIJI LOPOV IKADA: Uzeo je nakit iz zlatare, počeo da beži i onda naleteo na policajca van dužnosti, sad je iza rešetaka
Foto: Zorana Jevtić

kazna

U LOZNICI UHAPŠEN NAJNESREĆNIJI LOPOV IKADA: Uzeo je nakit iz zlatare, počeo da beži i onda naleteo na policajca van dužnosti, sad je iza rešetaka

Crna Hronika -

Dvadesetdevetogodišnjeg muškarca koji se sumnjiči da je od radnice jedne zlatare u strogom centru oteo zlatan nakit uhvatio je u Loznici policajac koji nije bio na dužnosti.

Sumnja se da je mladić došao u zlataru i zatražio da pogleda nakit, a potom se približio izlogu, naglo otvorio ulazna vrata i istrčao napolje sa ogrlicom i prstenom čija se vrednost procenjuje na oko 60.000 dinara, saopšteno je danas iz PU Šabac.

Mladić je, saznajemo, u zlataru ušao juče u poslepodnevnim satima da, navodno, supruzi kupi nakit. Zamolio je prodavačicu da mu ga pokaže, a onda se pomerio bliže vratima kako bi ''bolje video kvalitet izrade'' i naglo izašao napolje.

foto: Kurir/T.Ilić

Nije imao sreće jer je naleteo na policajca koji je shvatio šta se dešava, odmah reagovao iako nije bio na dužnosti i sprečio njegovo bekstvo.

Nakit je vraćen, a mladić odmah priveden u lozničku policijsku stanicu gde je saslušan.

Osumnjičeni je rođen u Boru, a živi trenutno u lozničkom selu Joševa.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Loznici protiv osumnjičenog podneće krivičnu prijavu.

(Kurir.rs/T. Ilić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track