SRPSKI TINEJDŽER (18) UHAPŠEN U ŠPANIJI: Pokazivao penis devojčici (13)!
Foto: Shutterstock/Ilustracija

manijak

SRPSKI TINEJDŽER (18) UHAPŠEN U ŠPANIJI: Pokazivao penis devojčici (13)!

Crna Hronika -

Španska policija uhapsila srpskog turistu (18) zbog seksualnog uznemiravanja maloletne Britanke na hotelskom bazenu u Palma de Majorki

Osamnaestogodišnji Srbin uhapšen je u letovalištu Palma de Majorka zbog sumnje da je seksualno uznemiravao devojčicu (13), turistkinju iz Velike Britanije.

Kako su preneli španski mediji, mladić je uhapšen u ponedeljak oko 18 časova, nakon što su ga prijavili roditelji maloletnice.

- Čim je porodica stigla u hotel, on je počeo da se vrzma oko devojčice, pratio ju je pet dana po hotelu i sa svoje terase je gledao u njenu sobu. Međutim, kako je devojčica ispričala, sve je kulminiralo u ponedeljak na bazenu. Naime, dok je ona ronila s ronilačkim naočarima, mladić je skinuo kupaće gaće ispod vode i pokazao joj svoje genitalije - prenose mediji.

Preplašena devojčica odmah se požalila roditeljima.

- Oni su o svemu obavestili policiju i patrola je odmah došla do hotela. Mladić je uhapšen i pritvoren, a na teret mu se stavlja seksualno uznemiravanje - prenose mediji.

- U slučaj je uključeno odeljenje koje se bavi porodičnim i ženskim pitanjima, a devojčica je na saslušanju kazala da ovo nije prvi incident. Ona je navela da je sve počelo prošle srede, a da mladić nije prestajao da je uznemirava. Smetao joj je dok je plivala u bazenu, pratio je do trpezarije i po ostalim prostorijama hotela - navode mediji.

Posle devojčicinog saslušanja ispitan je i Srbin, koji je prenoćio u policijskoj stanici.

- On je prebačen na saslušanje u sud. Njegov branilac je istakao da je on negirao sve optužbe, kao i da je rekao da nije uznemiravao devojčicu niti skidao gaće pred njom - navode mediji.

Brojke

13 godina ima devojčica 18 godina ima Srbin

1 noć proveo u stanici

Incident KLAO DRUGA NA TERASI

Pre samo dve nedelje u jednom španskom letovalištu dogodio se incident u kom su ponovo Srbi bili glavni akteri. Naime, naš državljanin stavio je svom drugu peškir preko glave, mlatio nožem i pretio da će ga zaklati na terasi apartmana. Niz telo vezanog čoveka slivala se krv, za koju se ispostavilo da je iz rane na glavi. Napadač je uhapšen, a žrtva je objasnila da su oni prijatelji koji su stanovali zajedno i odustala od svakog gonjenja.

(Kurir.rs/ J.Ivić/ Foto: ilustracija shutterstock )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track