UHAPŠEN ČETVOROSTRUKI UBICA IZ JABUKOVCA: Policiju odveo na mesto gde je zakopao oružje, pa otkrio motiv surovog ubistva
Foto: Privatna Arhiva, Zorana Jevtić

iza sebe već ima krivična dela

UHAPŠEN ČETVOROSTRUKI UBICA IZ JABUKOVCA: Policiju odveo na mesto gde je zakopao oružje, pa otkrio motiv surovog ubistva

Crna Hronika -

Policija je uhapsila D. P. ( 35) iz Jabukovca zbog sumnje da je ubio Raju Kazimirovića i članove njegove porodice u ovom mestu.

- D. P. je priveden sinoć. On iza sebe već ima krivična dela. Nakon informativnog razgovora on je sve priznao. Odveo nas je i na mesto gde je zakopao oružje. Pronašli smo škorpion i lovačku pušku i još jedno oružje. Priznao je kako je motiv koristoljublje, saznajemo od nadležnih.

Ubica, koji je ipak običan meštanin a ne profesionalac, kazao je policiji da se uplašio i skoro odmah nakon ubistva pobegao da zakopa oružje.

-Osumnjičeni kaže da je znao kako su oni mnogo bogati. Kaže da je bio sam i da nije imao saučesnika. Tvrdi da se mnogo uplašio nakon ubistva i da je premetačinu vršio kratko i ne na svim mestima – saznajemo nezvanično od nadležnih.

Za sada se ne zna da li je uzeo novac. Njemu je određen pritvor do 48 sati nakon čega će biti predate nadležnom tužilaštvu.

Podsetimo, četvorostruko ubistvo dogodilo se 7. avgusta u okolini Negotina, kada su iz pištolja ubijeni Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić (76) i sestričina Dragana Jozeljić (53).

(Kurir.rs/ S. Božinović)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja