Najnovije vesti

OVAKO JE IZGLEDAO STRAVIČNI SUSRET ŽRTAVA IZ JABUKOVCA I UBICE: Ušao je na salaš i zatekao NEOČEKIVANU situaciju, evo šta se desilo kad je na traktoru stigao Raja
Foto: Zorana Jevtić, Privatna Arhiva

određeno mu je zadržavanje do 48 sati

OVAKO JE IZGLEDAO STRAVIČNI SUSRET ŽRTAVA IZ JABUKOVCA I UBICE: Ušao je na salaš i zatekao NEOČEKIVANU situaciju, evo šta se desilo kad je na traktoru stigao Raja

Crna Hronika

Osumnjičeni za četvorostruko ubistvo u Jabukovcu D. P. (35) čekao je momenat da Raja Kazimirović (72) traktorom ode sa svog salaša, kako bi naoružan upao na imanje opljačkao ga.

 

Ubica je, kako pokazuju prvi rezultati istrage, očekivao da se na imanju nalazi samo Rajina majka Dragica misleći da će od nje lako iznuditi novac, ali je unutra zatekao tri žene.

 

Osim Rajine majke Dragice (93), u kući su bile i njegova sestra Ljubinka (76) i sestričina Dragana (53). Žene pljačkašu nisu želele da daju novac, te su mu pružile otpor i ušle u sukob sa njim, ali su sve tri ubijene hicima iz pištolja.

 

Ubica je nakon smaknuća žrtvama preko lica stavio krpe. Gazda Raja se sa ubicom susreo poslednji. Ne sluteći šta se desilo, dok je ubica još bio na imanju, on se vratio traktorom, te je na njemu i ubijen.

 

- On je ušao na salaš i kada je video da su na njemu samo tri žene zatražio je, uz pretnju pištoljem, da mu predaju novac. One su se usprotivile i pokušavale na sve načine da ga spreče. Iz pištolja ubio je sve tri žene. U trenutku kada je hteo da napusti imanje na traktoru se pojavio Raja Kazmirovic i tada je i u njega ispalio smrtonosne hice - dodaje izvor.

 

Nedaleko od samog imanja, na mestu na kojem se pregledno vidi salaš Raje Kuzmirovića, pronađeno je na desetine opušaka cigareta, te se sumnja da je ubica posmatrao kretanje ove porodice, kako bi pljačku izvršio kada Raja ne bude u kući.

 

Policija je tokom istrage sumnjala da se iza monstruoznog četvorostrukog ubistva krije koristoljublje.

 

Osumnjičenom za ubistvo određen je pritvor do 48 sati nakon čega će biti priveden kod tužioca.

 

(Kurir.rs/Blic)

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...