priveden sinoć

POGLEDAJTE KAKO JE UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA STRAVIČAN ZLOČIN U JABUKOVCU: Policajci pretresli salaš pa pronašli gomilu oružja! Još veći ŠOK je usledio kada su videli šta je ZAKOPAO u svom dvorištu (VIDEO)

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su D. P. (1984) iz Negotina zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

On je osumnjičen da je 7. avgusta ove godine na salašu u Jabukovcu kod Negotina hicima iz vatrenog oružja usmrtio Raju Kazimirovića, njegovu sestru Ljubinku Oprikić (1943), majku Dragicu Kazimirović (1926) i sestričinu Draganu Jozeljić (1966).

foto: Printscreen/MUP

Policijski službenici pronašli su pretragom šume na putu od Jabukovca ka Štubiku automatski pištolj „škorpion“ sa prigušivačem i poluautomatsku malokalibarsku pušku sa prigušivačem, zakopane u zemlju, sa kojima je, kako se sumnja, D. P. izvršio navedeno krivično delo.

foto: Printscreen/MUP

Pretresom salaša osumnjičenog policija je pronašla, takođe zakopane, još dve malokalibarske puške, jednu poluautomatsku i jednu gasnu pušku, kao i veću količinu municije.

foto: Printscreen/MUP

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Negotinu.

Podsetimo, D. P. je priveden sinoć.

- On iza sebe već ima krivična dela. Nakon informativnog razgovora on je sve priznao. Odveo nas je i na mesto gde je zakopao oružje. Pronašli smo škorpion i lovačku pušku i još jedno oružje. Priznao je kako je motiv koristoljublje, saznajemo od nadležnih.

Ubica, koji je ipak običan meštanin a ne profesionalac, kazao je policiji da se uplašio i skoro odmah nakon ubistva pobegao da zakopa oružje.

- Osumnjičeni kaže da je znao kako su oni mnogo bogati. Kaže da je bio sam i da nije imao saučesnika. Tvrdi da se mnogo uplašio nakon ubistva i da je premetačinu vršio kratko i ne na svim mestima, saznaje Kurir nezvanično.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track