STRAVA U NEGOTINU: Pas u zubima nosio LJUDSKU LOBANJU, počela potraga za  ostatkom tela!
Ilustracija, Foto: EPA

STRAŠNO

STRAVA U NEGOTINU: Pas u zubima nosio LJUDSKU LOBANJU, počela potraga za ostatkom tela!

Crna Hronika -

NEGOTIN – Na Bukovu iznad Negotina, u blizini benzinske pumpe na izlasku iz grada, u nedelju je pronađena lobanja bez donje vilice. Lobanja je pronađena u šumarku, ali nigde nije nađen i ostatak tela, kao i gornja vilica.

Kako se nezvanično saznaje, lobanju je nosio u čeljustima pas, koji ju je ispustio, kad je naišao na čoveka. Na lobanji, za koju je odmah tražena DNK analiza, ima tragova tkiva i kose. Kao jedna od pretpostavka je i mogućnost da su telo raznele grabljivice, ali se očekuje da dalja istraga pokaže okolnosti pod kojima je stradala ova osoba.

Iako za sada nije poznato o kome je reč, sumnja se da je u pitanju muškarac M.M. čiji je nestanak prijavljen u julu ove godine.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Dragana Udovičić

Više javno tužilaštvo u Negotinu naložilo je obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

- Na lobanji ima delova kose i tkiva. Ekipa za obdukciju će utvrditi kako je došlo do odvajanja lobanje od tela a uzeće se i uzorak DNK kako bi se tačno utvrdilo koja osoba je u pitanju – navodi izvor blizak istrazi.

Za sada nije poznato gde je ostatak beživotnog tela, budući da je pronađena samo lobanja.

U Negotinu se, inače, dva muškarca vode kao nestala. Jedan, star 38 godina, nestao je pre tri nedelje, a drugi na Timoku pre neki dan. Do nedelje se tragalo i za Svetislavom Lazićem (78) iz Čubre, koji je, nažalost pronađen mrtav u šipražju u blizini njegovog doma odakle je krenuo u nepoznatom pravcu 18. avgusta.

(Kurir.rs/Večernje novosti/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track