EMOTIVAN STATUS VODITELJKE NA GODIŠNJICU NESREĆE: Danas pokušavam da se setim, danas pokušavam da zaboravim, nekada više od bolova u telu probada pitanje ZAŠTO
Foto: Kurir

čeka je nova operacija

EMOTIVAN STATUS VODITELJKE NA GODIŠNJICU NESREĆE: Danas pokušavam da se setim, danas pokušavam da zaboravim, nekada više od bolova u telu probada pitanje ZAŠTO

Crna Hronika -

Voditeljka i producentkinja Sandra Denda, koja je teško povređena u saobraćajnoj nesreći, prošle godine podelila je na godišnjicu nesreće emotivan status.

Ona je progovorila o "lošim danima" koji slome i najjače i koji su naročito teški onima kojima, kao Sandri, preokrenu život u trenutku. Sandra, koja je u nesreći kod Kovina zadobila povrede teške po život, napisala je da je nekada više od bolova u telu probada pitanje "zašto".

" Prošla je godina od kada mi se život iz korena promenio. Još uvek pokušavam da nađem odgovore na bezbroj "Zašto". Ponekad odustanem, ponekad mirno prihvatim da je to sudbina. Borba da svaki dan bude bolji postala je sastavni deo mog života. Radost je pojam za kojim tragam u svakom danu. Bolovi su sastavni deo života, nekada ih lakše, a nekada teže podnosim.

Nisam od onih koji se ljute na Boga za život koji im se ne sviđa, i pod ovakvim okolnostima spoznala sam (više nego ikada), zbog čega sve treba da Mu se zahvaljujem.

foto: Printscreen Facebook

Uspevam nekada manje, nekad više, da obraćam pažnju na sve lepo oko mene, ali danas mi nikakako ne ide! Danas pokušavam da se setim, danas pokušavam da zaboravim...

Danas se više nego obično pitam zašto? Danas se pitam odakle snaga za dalje? Za mesec dana će mi raditi ugradnju veštačkih kostiju, a ja ne znam kako da preguram danas!?", iskreno je napisala ona.

Da podsetimo 26. avgusta 2018. Dendaje bila u automobilu koji je sleteo sa puta u okolini Kovina i upao u kanal i prevrnuo se na krov. Sandra je zadobila povrede opasne po život. Lice joj je bilo potpuno smrskano, zadobila je prelom karlice, ruke i rebara. Posle saobraćajke bila je u komi.

- Znam da su lekari učinili sve da mi spasu život i na tome sam im neizmerno zahvalna, isto kao i mojoj porodici, prijateljima i svima koji su bili uz mene u teškim trenucima. Preda mnom je dug oporavak, ali ako sam uspela da prevaziđem ono najgore, nadam se da ću i ovaj put pobediti - rekla je Denda za Kurir posle nesreće i dodala da se nerado seća saobraćajke iz koje je jedva izvukla živu glavu.

Kurir.rs

Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja