UBIO ČETVORO U UKLETOM SELU: Ubici iz Jabukovca određen pritvor do 30 dana
Foto: Printscreen Instagram, Privatna Arhiva

Odluka Višeg suda u Negotinu

UBIO ČETVORO U UKLETOM SELU: Ubici iz Jabukovca određen pritvor do 30 dana

Crna Hronika -

Davoru P. je određen pritvor zbog opasnosti od bekstva, da će na slobodi uticati na svedoke, zbog uznemiravanja javnosti i da ne bi ponovio krivično delo

NEGOTIN - Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Negotinu odredio je u ponedeljak pritvor do 30 dana Davoru P. (35) iz Jabukovca kod Negotina, koji je u subotu uhapšen pod sumnjom da je 7. avgusta u ovom selu ubio Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53).

Ovu informaciju je potvrdio Radoslav Nedeljković, zamenik višeg javnog tužioca u Negotinu.

Davoru P. je određen pritvor zbog opasnosti od bekstva, da će na slobodi uticati na svedoke, zbog uznemiravanja javnosti i da ne bi ponovio krivično delo.

Novi detalji iz istrage pokazuju da je osumnjičeni otkriven slučajno tokom poligrafskog ispitivanja.

Istraga ovog zločina krenula je od poligrafskog ispitivanja svih sa kojima Raja Kazimirović nije bio u prijatejskim odnosima, ali svi su prošli poligraf.

Kasnije su ispitani svi ljudi iz okoline koji su u skorije vreme počinili neko krivično delo. Tako je na listu za ispitivanje došao i Davor P. koji je ranije privođen zbog krađe i pretnji oružjem.

On je u stanicu došao potpuno opušten, ali je, kada je poligraf pokazao da nešto krije, priznao zločin.

Policiju je potom odveo do mesta gde je sakrio arsenal oružja i objasnio da je njegova provobitna namera bila da opljačka kuću i pobegne. On je, međutim zapucao na žene koje su ga zatekle na imanju, a potom i na Kazmirovića koji se nalazio na traktoru.

Ubica je iz kuće uzeo 200 evra i 35.000 dinara, a rekao je da mu je novac bio potreban za lečenje ljubavnice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track