MILIVOJE (69) IZ OKOLINE POŽEGE POGINUO U ŠUMI: Traktor se prevrnuo i ubio nesrećnog čoveka
Foto: Biljana Roganović

strašno

MILIVOJE (69) IZ OKOLINE POŽEGE POGINUO U ŠUMI: Traktor se prevrnuo i ubio nesrećnog čoveka

Crna Hronika -

Vozač traktora Milivoje M. (69), iz sela Zaselje u opštini Požega poginuo je danas oko 11 časova kada se njegov traktor prevrnuo. Nesreća se dogodila u šumi.

Od početka ove godine, ovo je najmanje deseti slučaj nesreća koje su imale veze s traktorom. U većini slučajeva, desili su se smrtni ishodi.

Na traktoru je, podsetimo, 29. jula poginuo bračni par Radica i Dragan G. u selu Vratare kod Kruševca.

U ataru sela Dedinac kod Kuršumlije, 24. marta poginuo je dečak Stefan (11). U oba slučaja traktor se prevrnuo.

Pre manje od mesec dana, 29. avgusta, u ataru leskovačkog sela Bunuša, muškarac je pronađen pod točkom prevrnutog traktora. Danijel Gocić (30) iz Selišta u opštini Žagubica poginuo je 8. aprila kada se prevrnuo traktor sa prikolicom. Stipan Miloš (69) iz Sonte kraj Apatina poginuo je pošto mu je prijatelj traktorom prignječio glavu. N. K. (57) iz Suvog Dola kraj Niša poginuo je u svom vinogradu pošto se na njega prevrnuo traktor.

U selu kod Smedereva dogodila se još jedna tragedija kada je poginuo B. M. (67), dok je nameštao plugove na mašini. Staniša P. (66) iz Žagubice poginuo je na putu kada je u njegov traktor udario automobil. U selu Đakus kod Žitorađe deda je traktorom pregazio dvogodišnjeg unuka prešavši mu preko leđa i noge. Srećom, dete je preživelo.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track