LEŠ TRI DANA BIO U KUĆI: Ubici iz Horgoša određen pritvor do 30 dana
Foto: Kurir/S.U.

saslušan

LEŠ TRI DANA BIO U KUĆI: Ubici iz Horgoša određen pritvor do 30 dana

Crna Hronika -

Osumnjičeni Petar Nikolić (54) iz Beočina za ubistvo Otoa Černjaka (54) iz Horgoša, kod kojeg je često boravio u njegovoj kući u ulici Bele Balaža, danas je saslušan u Višen javnom tužilaštvu u Subotici, određen mu je pritvor od 30 dana.

Istragu je vodio zamenik VJT u Subotici Branislav Rankov, a za Kurir je potvrdio da je određen dalji pritvor osumnjičenom, na 30 dana.

- Istraga će biti nastavljena zbog niza nerazjašnjenih okolnosti u kojima je žrtva ubijena. Potrebna su dalja veštačenja, a osumnjičeni je delom priznao krivicu, međutim potrebna su dodatna psihijatrijska veštačenja osumnjičene osobe, kaže Rankov za Kurir.

Kako nezvanično saznajemo iz policijskih izvora, leš nesrećnog čoveka je bio u beživotnom stanju nekoliko dana, dok komšije nisu prijavile slučaj policiji.

- Osumnjičeni je vezao selotejp trakom poznanika Otoa, a zatim ga tukao do smrti. Kada je video šta je uradio, zatrpao ga je prvo krpama, a zatim nabacao preko krpa na njega stvari koje je našao, mikrotalasnu pećnicu i sve čega se dohvatio. Čovek je bar tri dana bio mrtav pre nego što je nađen, a istraga dalje radi i na motivu ubistva, saznaje Kurir.

Danas je saslušanje u Višem javnom tužilaštvu završeno, obdukcija je pokazala da je čovek usmrćen tupim predmetom, a istraga se nastavlja, jer kako je potvrđeno Kuriru, neophodbo je psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog.

(Kurir.rs/N.H.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja