Najnovije vesti

BRUTALNA OSVETA PEVAČU IZ SMEDEREVA: Gosta iz svog lokala izbacio zbog nedoličnog ponašanja, on mu zapalio kafić i auto! (FOTO)
Foto: Facebook/Privatna Arhiva

OBILO MU SE O GLAVU

BRUTALNA OSVETA PEVAČU IZ SMEDEREVA: Gosta iz svog lokala izbacio zbog nedoličnog ponašanja, on mu zapalio kafić i auto! (FOTO)

Crna Hronika

Muzičar Petar Peca Anđelković (35) iz Smedereva ostao je bez kafića i džipa samo zato što je gostu koji se nedolično ponašao rekao da više ne dolazi u njegov lokal.

Marko M. (26) iz Smedereva uhapšen je zbog sumnje da je sredinom avgusta prvo zapalio Anđelkovićev automobil, a noć kasnije i njegov kafić u Kolarskoj ulici.

Sumnja se da je uhapšeni Marko M. to uradio jer ga je Anđelković pre nekoliko meseci izbacio iz kafića zbog nedoličnog ponašanja.

foto: Privatna Arhiva

- Požari su podmetnuti profesionalno. Izgledalo je da je u pitanju kvar na instalacijama jer je vatra izbila na motoru, ispod poklopca. Naknadno je utvrđeno da je presečeno crevo za dovod goriva i da je unutrašnjost motora polivena, pa zapaljena - kaže sagovornik blizak istrazi.

Drugi požar, priča izvor, bio je znak da se neko nameračio na muzičara.

- Utvrđeno je da se Anđelković nikome nije zamerio i da se bavio isključivo muzikom i ugostiteljstvom. Posle izveštaja sa okolnih baznih stanica utvrđeno je da je jedan mobilni telefon bio u neposrednoj blizini u oba slučaja - objašnjava isti izvor i dodaje da je istraga tada usmerena ka Marku.

foto: Privatna Arhiva

Ispostavilo se da osumnjičeni poznaje Anđelkovića, koji ga je zbog nedoličnog ponašanja jednom izbacio iz kafića. Posle pregleda snimaka sigurnosnih kamera sve se poklopilo. On je odlučio je da se brani ćutanjem - otkriva sagovornik.

foto: Printscreen Facebook

Petar Anđelković je rekao da mu je pao kamen sa srca jer je strahovao za bezbednost porodice.

foto: Privatna Arhiva

- Ne znate kakav je osećaj kada vam neko za dve noći uništi gotovo sve što ste stvarali čitavog života. Po gradu su se posle paljevine čule priče da je splav koji iznajmljujem navodno sledeća meta, a ja nisam znao zbog čega. Tek posle hapšenja sam saznao ko je osumnjičeni i bio sam zatečen. Marko je bio redovna mušterija, ali je znao da napravi problem, pa sam ga diskretno zamolio da više ne dolazi. Sada čujem da je ta molba bila povod da mi napravi štetu od oko 45.000 evra! Zahvalan sam policajcima koji su na osnovu tragova uspeli da pronađu piromana - rekao je Anđelković.

(Kurir.rs/Alo)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...