Najnovije vesti

DVA POŽARA U SMEDEREVU: Muzičaru zapalili lokal i automobil!
Tvrdi da se nikome nije zamerio... Petar Anđelković, Foto: privatna arhiva

VATRA

DVA POŽARA U SMEDEREVU: Muzičaru zapalili lokal i automobil!

Crna Hronika

Petar Anđelković strahuje za bezbednost svoje porodice jer ne zna ko stoji iza napada

Ne znam ko mi je zapalio automobil i lokal. Nemam nikakvih problema. Nisam dobijao pretnje niti sam s nekim u sukobu. Neko se nameračio na mene, a da ne znam razlog. To je ono što me najviše plaši, u strahu sam za svoj život i život svojih najbližih.

foto: privatna arhiva

Ovo je juče za Kurir rekao Petar Anđelković Peca iz Smedereva, kome su za vikend zapalili automobil, a potom i lokal.

On objašnjava da su nepoznate osobe tokom noći između petka i subote, dok je bio na svirci, zapalile automobil na Dunavskom keju, a noć kasnije vatra mu je progutala kafić u Kolarskoj ulici u Smederevu.

- Požar na automobilu izbio je u predelu motora. Verujem da su ga polili benzinom i zapalili. Od toplote je oštećena šoferšajbna. S druge strane, lokal koji sam otvorio pre manje od dva meseca, sve je bilo potpuno novo, sada je pretvoren u pepeo. Verujem da su bacili Molotovljev koktel, sve je izgorelo za pola sata. Pitam se šta je sledeće - kaže Anđelković.

foto: Privatna Arhiva

Prema njegovim rečima, policija je obavila uviđaj, ali zasad se još ne zna ko je i zašto izazvao dva požara.

foto: privatna arhiva

- Ne znam dokle se stiglo sa istragom, ali od vikenda ni ja ni moja porodica ne spavamo mirno, iako ne znam čime smo sve ovo zaslužili. Pošteno radim svoj posao i ulažem onoliko koliko mogu, sada je sve u šta sam uložio progutao plamen - kaže ogorčeni muzičar.

(Kurir.rs/J. R./foto:privatna arhiva)  

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...