sprečeno razbojništvo

POGLEDAJTE DRAMATIČNU BORBU RADNICE IZ MLADENOVCA SA RAZBOJNIKOM: Nije htela da mu preda novac, jurio je, DRŽAO JE NA NIŠANU SVE VREME! (KURIR TV)

Crna Hronika -

U restoranu brze hrane u Mladenovcu sinoć kasno oko 2 sata naoružani mužkarac izveo je pokušaj oružane pljačke, a Kurir je došao do snimka borbe sa radnicom, koja je odbila da mu preda novac.

Da podsetimo, razbojnik je poručio hranu, sačekao da ostale mušterije izađu napolje, a zatim uperio pištolj u pedesetšestogodišnju radnicu i tražio da mu preda novac.

Ispred se srećom našao policajac u civilu, Nemanja Pavlović koji je pomogao radnici, razoružao razbojnika i sačekao kolege da uhapse lopova.

"Policajac u civilu je naručio hranu i otišao na pumpu da natoči gorivo. Za to vreme lopov je došao u restoran i napao radnicu", rekao je vlasnik Zoran Janković.

Razbojnik je došao do roštilja, uperio pištolj u radnicu i tražio novac.

"Ona je izvadila novac iz kase, ali se u poslednjem trenutku predomislila. Pobegla je u zadnju prostoriju u lokalu dok je lopov jurio sa pištoljem. Vikala je i istrčala napolje", opisao je vlasnik.

Razbojnika je potom razoružao policajac Pavlović.

"Radnica je veoma uzrujana, neće raditi do ponedeljka. Ubuduće neće smeti da radi noćne smene, jer se jako potresla", kazao je za Kurir vlasnik restorana.

Kurir.rs/K.V.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja