PLANIRAO DA UBIJE: Pred sam zločin, Stefan je kupio ilegalni pištolj za 200 evra SADA SE TRAŽI KRIMINALAC KOJI MU GA JE PRODAO
Ilustracija, Foto: Privatna Arhiva

užas

PLANIRAO DA UBIJE: Pred sam zločin, Stefan je kupio ilegalni pištolj za 200 evra SADA SE TRAŽI KRIMINALAC KOJI MU GA JE PRODAO

Crna Hronika -

Stefan Golubović (31), pedagog koji je u beogradskom naselju Kotež ubio bivšu devojku Marinu Đuričić (31), pa pokušao da izvrši samoubistvo, pištolj kojim je počinio zločin kupio je "na crno".

Prema nezvaničnim saznanjima, Golubović nije posedovao dozvolu za pištolj kojim je u ponedeljak usmrtio Marinu. Sumnja se da je oružje nabavio preko nekog prijatelja iz kriminanog miljea, i to za svega 200 evra.

- Pištolj koji je Golubović koristio nije bio legalan niti je pripadao nekom članu njegove porodice. Pretpostavlja se da je nasilnik oružje kupio na crnom tržištu i to pred sam čin - kaže izvor.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Privatna Arhiva

Na oružju je izbrušen serijski broj, što je jasan znak da je oružje nelegano kupljeno i da se time krije njegovo poreklo.

Policija ispituje ko je Goluboviću prodao pištolj.

- Niko iz njegove porodice nije imao u posedu ovo oružje - kaže izvor.

Podsetimo, Stefan Golubović je neposredno pre zločina doputovao u Beograd iz Norveške, gde je od juna živeo i radio. U ponedeljak se ušunjao u stan bivše devojke Marine u Kotežu u kom su nekoliko meseci ranije kratko i živeli zajedno, ispalio joj dva metka u glavu, a potom sebi pucao u usta.

Marina je od povreda preminula na licu mesta, a Stefanu se lekari bore za život u Urgentnom centru.

(Kurir.rs/Srpski telegraf)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track