Najnovije vesti

ZLOČIN KOJI KIDA DUŠU! Očuh pretukao malu Lunu do smrti, majka Vesna SVE GLEDALA! 2 sata nakon zločina smislili su PLAN, presvukli se i pozvali taksi! ZORANU PRETI 40 GODINA!
Foto: Privatna arhiva

monstrum

ZLOČIN KOJI KIDA DUŠU! Očuh pretukao malu Lunu do smrti, majka Vesna SVE GLEDALA! 2 sata nakon zločina smislili su PLAN, presvukli se i pozvali taksi! ZORANU PRETI 40 GODINA!

Crna Hronika

Istragom u slučaju ubistva dvogodišnje devojčice Lune R. iz Negotina utvrđeno je da je očuh Zoran Albić dete tukao po glavi do smrti, dok je njena majka Vesna Firulović posmatrala stravičan zločin.

Istraga protiv Zorana Albića i Vesne Firulović, koji se sumnjiče da su u maju ove godine usmrtili devojčicu, privodi se kraju u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu. Tako je juče postupajući zamenik tužioca pozvao ponovo da se izjasne osumnjičeni na sve dokaze koje je tužilaštvo prikupilo tokom istrage.

Utvrđeno je da devojčica nije preminula usled pada sa zgrade,več od povreda koje joj je očuh naneo: dete je imalo višestruke povrede glave i temena, prelome nadlaktice.

- U stanu u kojem se zločin desio pronađeni su tragovi krvi koji odgovaraju očuhu. Veštačenjem je utvrđeno da se Zoran Albić rasekao po ruci i njome šamarao devojčicu. Od udaraca koje je nanosio nesrećenom detetu utvrđeno je da je njegova krv liptala na sve strane - ukazuje sagovornik "Blica" upoznat sa slučajem.

Rezultati sprovedene istrage ukazali su da su očuh i majka pozvali taksi tek dva sata pošto je devojčica preminula i to nakon što su se presvukli i nakon što su presvukli već mrtvo dete. Zatim su se uputili ka Hitnoj pomoći, gde su tvrdili da je devojčica pala sa terase.

Advokatica oca ubijene devojčice Lune Maja Atanasković rekla je povodom privođenja kraju istrage ubistva da očekuje da se protiv Zorana Albića podigne optužnica za teško ubistvo za koje je zaprećena kazna do 40 godina, dok za majku deteta Vesnu optužnicu za napuštanje nemoćnog lica za koje preti kazna do osam godina zatvora.

- Očekujem da će i u slučaju Zorana Albića i majke Vesne Firulović tužilaštvo predložiti maksimalnu kaznu zatvora - kaže Maja Atanasković.

Kurir.rs/Blic,B.Bogosav

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...