Najnovije vesti

NOVI ŠOK OBRT U ISTRAZI MASAKRA U JABUKOVCU: Nije samo Maja pomagala u ubistvu porodice Kazimirović! MISTERIOZNI TRAGOVI OTKRIVAJU JOŠ JEDNOG DAVOROVOG SAUČESNIKA?
Odlučio da propeva... Davor Pernić, Foto: Privatna Arhiva

saznajemo

NOVI ŠOK OBRT U ISTRAZI MASAKRA U JABUKOVCU: Nije samo Maja pomagala u ubistvu porodice Kazimirović! MISTERIOZNI TRAGOVI OTKRIVAJU JOŠ JEDNOG DAVOROVOG SAUČESNIKA?

Crna Hronika

Istraga -  Policija sumnja da je u ubistvu porodice Kazimirović, pored Davora Pernića i njegove ljubavnice Maje Bađikić, koja je nedavno uhapšena, učestvovala još najmanje jedna osoba

Slučaj ubistva Raje Kazimirovića (72), njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić (76) i sestričine Dragane Jozeljić (53) u selu Jabukovac uskoro bi mogao da dobije još jedan obrt, i to zbog dokaza pronađenih na mestu zločina.

foto: Privatna Arhiva

Naime, kako Kurir saznaje, nakon što je osumnjičeni ubica Davor Pernić (35) najpre priznao zločin, a potom i optužio svoju ljubavnicu Maju Bađikić (25) za saučesništvo, istraga je dobila potpuno novi pravac.

Davor ne puši

- Sumnja se da je u zločinu učestvovala bar još jedna osoba, a policiju su na ovaj pravac usmerili misteriozni tragovi pronađeni na imanju ubijenih. U pitanju su opušci cigareta za koje se provereno zna da ne pripadaju Perniću, jer on nije pušač. Zbog toga se veruje da ih je ostavio upravo neko ko je njemu pomagao za vreme zločina ili nakon njega - kazao je za Kurir dobro obavešten izvor.

foto: Shutterstock

On dodaje da postoji mogućnost da se Pernićev saučesnik, ili više njih koji su ostavili za sobom opuške, vratio na salaš nakon zločina, jer su tela pronađena dva dana kasnije, kao i da je u ponovnoj premetačini kuće pronašao veću svotu novca. - Veruje se da je Raja Kazimirović imao daleko više novca od onog iznosa koji je Pernić pronašao. Imajući u vidu da su tela ubijenih pronađena dva dana nakon zločina, saučesnici su imali dovoljno vremena da se vrate na imanje i u potpunosti i na miru pretresu kuću kako bi taj novac pronašli - navodi naš sagovornik.

Sumnje oca

Slaviša Pernić, otac osumnjičenog Davora Pernića, uveren je da masakr nije bio ideja njegovog sina. - Ne verujem da je moj Davor mogao da smisli i uradi sam tako nešto. Čak i da je to uradio, sigurno ga je neko nagovorio. Nije imao problema s novcem niti je novac za njega predstavljao nešto bez čega se ne može. S druge strane, opušci koji su pronađeni na Kazimirovićevom imanju jasan su dokaz da Davor tamo nije mogao da bude sam, jer on ne puši - rekao je otac Davora Pernića i dodao:

- Posetio sam sina, ali nismo pričali o slučaju. Pitao je za porodicu i delovao je potišteno. Čini se kao da nekoga štiti, a verujem da ćemo ubrzo saznati koga. Možda ga je pritvor opametio jer on, u suštini, jeste čovek koji bi zaštitio prijatelja.

Tvrdila na saslušanju MAJA: BOJIM SE DAVORA

Iako se ime Maje Bađikić dovodilo u vezu sa masakrom u Jabukovcu odmah nakon hapšenja Pernića, ona i njena porodica su vešto sve vreme negirali bilo kakvu njenu umešanost u zločin, ali i povezanost sa Davorom. Ona je, međutim, na saslušanju priznala da je bila u vezi s Davorom ali i da ga se plaši. Njoj je nakon saslušanja određen i pritvor.

Kurir.rs/Jelena Rafailović Foto: privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...