RUŽICA NAKON SVAĐE ISPALILA DVA HICA U MUŽA! Sestra ranjenog Stevana otkriva šta je prethodilo pucnjavi u Novom Miloševu!
Foto: S.U.

pokušaj ubistva

RUŽICA NAKON SVAĐE ISPALILA DVA HICA U MUŽA! Sestra ranjenog Stevana otkriva šta je prethodilo pucnjavi u Novom Miloševu!

Crna Hronika -

Protiv Ružice S. iz Novog Miloševa, zrenjaninsko Više javno tužilašto pokrenulo je istragu zbog sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo u pokušaju.

Okrivljena je saslušana, a potom je Viši javni tužilac predložio sudiji za prethodni postupak da joj se odredi pritvor:

- Okrivljena je nakon kraće rasprave sa mužem Stevanom S. (55) iz Novog Miloševa, u dvorištu porodične kuće, ispalila u njega dva hica iz pištolja. Jedan hitac pogodio je Stevana S. u predelu grudnog koša, ali je smrt oštećenog sprečena blagovremenom intervencijom lekara - navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Zrenjaninu.

Ovim su potvrđene tvrdnje rodbine ranjenog čoveka da je iz pištolja u Stevana S. pucala njegova supruga Ružica S. Kao što je Kurir već pisao, do pucnjave je došlo u ponedeljak oko osam sati u dvorištu porodične kuće Stevana S.

Sanitetom novobečejskog Doma zdravlja prebačen je u kikindsku Opštu bolnicu. Pacijent je primljen sa prostrelnom ranom ispod levog rebra. Nakon obavljene operacije, Stevan S. je prebačen u novosadski Klinički centar:

- Od okupljenih ljudi i žena saznala sam da je mog brata upucala njegova žena Ružica. Čula sam da su se u nedelju uveče sporečkali Stevan i njegov sin. Sin je uzeo automobil i odvezao se do centra sela, a onda je Ružica digla galamu - ispričala nam je Anka Stojkov (63) iz Novog Miloševa, sestra ranjenog čoveka.

foto: S.U.

S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track