PUCNJAVA KOD TERETANE U NIŠU: Video napadača i gađao ga torbom
Foto: MUP Srbije

ISTRAGA

PUCNJAVA KOD TERETANE U NIŠU: Video napadača i gađao ga torbom

Crna Hronika -

Pretpostavlja se da mu je ovo bila opomena zbog nekih neraščišćenih računa odranije, pošto je navodno dugovao novac

Nišlija V. N. (34), koji je preksinoć ranjen u nogu ispred teretane u Ulici 21. maja u Nišu, najverovatnije je prepoznao napadača i pokušao da se odbrani od njega tako što ga je gađao sportskom torbom.

Kako saznajemo, dosadašnja istraga je pokazala da je napadač neko vreme pratio žrtvu i da je znao da dolazi u teretanu, gde ga je navodno čekao dok on nije završio trening.

- Pretpostavlja se da mu je ovo bila opomena zbog nekih neraščišćenih računa odranije, pošto je navodno dugovao novac. Napadač i žrtva se navodno poznaju, a V. N. je po izlasku iz teretane video muškarca s pištoljem i pre nego što je ovaj zapucao, bacio je na njega torbu, ali nije uspeo da pobegne, pošto je na njega ispaljeno sedam-osam hitaca - kaže izvor Kurira i dodaje da V. N. nije životno ugrožen.

- Policija je uzela i snimke sa sigurnosnih kamera kako bi proverila da li je napadač snimljen - kaže sagovornik iz istrage.

Ranjeni mladić poznat je policiji pošto je uhapšen u februaru 2018. godine. On se do hapšenja lažno predstavljao kao pripadnik BIA i tako doveo u zabludu više građana, obećavajući im razne usluge za novac.

Podsetimo, teretana ispred koje se desio vatreni obračun i ranije je bila poprište sukoba. U junu 2014. godine iza ove teretane ubijen je Miloš Savić (28), navodno član niške kriminalne grupe. U istoj teretani je u maju ove godine brutalno pretučen Vuk Š. (43).

Kurir.rs/M. S. Foto: MUP Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja